Široki Brijeg: U četvrtak izvanredna skupština Udruge Zaboravljeni branitelji

Udruga Zaboravljeni branitelji – podružnica Široki Brijeg poziva sve svoje članove na izvanrednu skupštinu Udruge zakazanu za dan četvrtak 29. rujna 2016. godine u 20.00 sati u kino Borak.

Na skupštini će se razgovarati o aktualnim pitanjima vezanim za rješavanje statusnih prava članova, (prava sadržana u Rezoluciji Branitelja), te mjerama koje je do sada poduzela udruga kao i o mjerama koje će poduzeti u ostvarivanju naših prava.

”Stoga se mole svi upisani članovi naše udruge da prisustvuju navedenoj skupštini jer su u pitanju prava svih nas. Ako se nismo bojali suočiti s istinom 1991. godine nemamo se pravo bojati niti 2016. godine”, navode iz spomenute udruge.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • Uguz beg, vječiti politički vođa Hrvata u BiH Dragan Čović, 1997-2017 = 20 godina uništavanja hrvatskoga političkoga, vjerskoga, moralnoga i intelektualnoga bića u BiH! U mandatu druga Gage nestade nas pola, pa će ubrzo još pola od te polovice i ostade nas jedan po predviđanju demografa, i postavlja se samo pitanje, tko će biti taj jedan koji će zadnji ugasiti svjetlo, a odgovor je, naravno “ZNA SE”, da će to osobno biti dragi nam drug Gago?!

  • Sve će to drug Gago riješiti. Prepolovio broj Hrvata, prepolovio cijenu cmilja, prepolovio broj uposlenih, prepolovio konkurentsku moć, udvojstručio cijene, udvojstručio iznose mita i korupcije, udvojstručio broj zauvijek odseljenih, pa ti reci da ne vrijedi duplo “00”.

  • Sramota je da cete raspravljati tamo a ustvari je ba programu predizborna kampanha koja je upravo u sirokome i ljubuskome radjena na slican.nacin iz njemacke kako ste nas vi pojedinci branili…iz ove i mnogi drugi udruga….a stvarnost je ova rec ce oni vlado m rodijak od medijskog reketasa danijela ciji korijeni vise idu istocno nego coviceve potpis cirilicom…to je nasa zbilja ko fol borba za zivot goli a ono vlado ce pitati zicere dana a danijel sa bujnom mastom ko pravi pantelica potomak ce sve zorno prenijeti na portale novjne itd itd.. .ma znate sto svi ste isti a naroda sve manje a sve vise dipomiranih novinara.. .ko ovaj dio ne shvaca nek se ne bavi politikom

  • Pisac ti je rekao baš ono što je trebao i što svak sa imalo zrnaca soli u glavi kuži i zna. Dakle, ako ne znaš čitati izmedju redaka onda ni nemoj postavljati pitanja tipa ;što je pisac htio reći- JER se tako Ti prosipaš a ne pisac….

  • To da je je genije ,već je dokazao.Kako drugo nazvati čovjeka koji nas hebe 20god i mi mu uredno aplaudiramo za to.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.