Široki Brijeg: U akciji dobrovoljnog darivanja krvi za branitelje skupljeno 36 doza krvi

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi za branitelje, održanoj u petak u restoranu ”Kod Čolića” u Širokom Brijegu, prikupljeno je 36 doza krvi, a akciji su se odazvale 44 osobe.

Bila je to 13., pretposljednja, akcija darivanja krvi u 2019. godini koju je organizirao Crveni križ Grada Širokoga Brijega u suradnji s Transfuzijskim centrom Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i Odborom za branitelje Gradskog vijeća Širokoga Brijega, a pod pokroviteljstvom Grada Širokoga Brijega.

Svim darovateljima bio osiguran besplatan obrok zahvale.

Posljednja, 14., akcija u ovoj godini održat će se u srijedu, 4. prosinca, od 9 do 11 sati u Kočerinu.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Dali je itko normalan u Crvenom Križu Široki Brijeg, 14 akcija 12 mjeseci.
    Pitam se dali itko vodi računa o davateljima ili je samo bit koliko akcija, ili koliko doza.Uvijek je bilo manje akcija više doza, sad je obrnuto.
    Žene mogu davati svaka 4 mjeseca a muški svaka 3. U školama su najbolje akcije u drugoj polovini studenog i početak travnja, a akcije održane u 10 mjesecu nigdje veze. Skulirajte se i malo razmislite kad organizirati akcije – razmislite. Ovo rukovodstvo C.K. Š.B. je katastrofa po organizaciji. Budimo humani, ne gledajmo broj akcija već koliko ćemo doza skupiti. Cilj našeg C.K Š.B. je da ima najviše akcija u ZHŽ, a koliko ih je od njih dobrovoljnih davatelja krvi- 5-6.

    • Veći broj akcija i u više mjesnih zajednica omogućava većem broju građana da se odazovu na akcije ukoliko žele. Već duže vremena je broj akcija u Širokom iznad 10 godišnje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.