Široki Brijeg: Račune za vodu od sada možete dobivati e-mailom

U cilju poboljšanja usluga za korisnike vodoopskrbe i kanalizacije J.P. Vodovod i kanalizacija d.o.o. Široki Brijeg nudi mogućnost dostavljanja računa za usluge na e-mail adresu.

Elektronsko slanje računa na e-mail adresu možete ostvariti popunjavanjem Izjave o elektronskom načinu dostavljanja računa za usluge vodoopskrbe i kanalizacije. Izjavu možete preuzeti na OVDJE ili u prostorijama poduzeća.

Ispunjenu vlastoručno potpisanu izjavu je potrebno dostaviti na e-mail adresu [email protected] ili u prostorijama J.P. Vodovod i kanalizacija d.o.o. Široki Brijeg na adresi Silvija Strahimira Kranjčevića 29, Široki Brijeg.

Uz skeniranu izjavu dužni ste priložiti i zadnji primljeni račun za vodu i identifikacijski dokument – osobnu iskaznicu osobe na koju račun glasi, a iz kojih se nesumnjivo može utvrditi povezanost/osnovanost zahtjeva.

Nakon potpisivanja izjave računi za usluge će se isključivo dostavljati samo na navedenu e-mail adresu. Sve izjave koje se neispravno ispune neće se uvažiti.

Svi korisnici usluga koji žele kasnije poništiti isti način dostavljanja računa potrebno je ispuniti i potpisati Izjavu o poništenju elektronskog načina dostavljanja računa za usluge vodoopskrbe i kanalizacije. Nakon potpisivanja navedene izjave računi će se dostavljati putem inkasatora, odnosno putem pošte. Izjavu o poništenju možete preuzeti na web stranici vik.ba ili u prostorijama poduzeća.

Ako korisnik želi promijeniti e-mail adresu za dostavljanje računa potrebni je ispuniti i potpisati Izjavu o izmjeni e-mail adrese za elektronski način dostavljanja računa za usluge vodoopskrbe i kanalizacije. Izjavu možete preuzeti na web stranici ili u prostorijama poduzeća, priopćeno je iz Javnog poduzeća Vodovod i kanalizacija d.o.o. Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.