ŠIROKI BRIJEG: Predstavljena poštanska markica s likom fra Mladena Hrkaća

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać u petak je u Širokom Brijegu, u sklopu Humanitarne večeri, a povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti, predstavila poštansku markicu s likom fra Mladena Hrkaća, koja je već puštena u promet Hrvatske pošte Mostar. 

Uz markicu, na Humanitarnoj večeri predstavljen je i video spot koji će se emitirati na televizijama u BiH i Hrvatskoj, a u kojem se, između ostalih, pojavljuju Tarik Filipović, Nina Badrić, Blaženko Lacković i mnogi drugi poznati Hrvati.

Pristutnima su se obratili predsjednik Udruge, Ivo Soldo, koji se zahvalio svima na dosadašnjoj potpori i ukratko predstavio rad i djelo ove udruge koja je u nešto više od godinu dana pomogla više od 450 osoba čime je ostvareno preko 2000 noćenja te osigurala više od 2200 obroka i 300 besplatnih autobusnih karata.

U tijeku je akcija ”Pomozimo zajedno” kojoj je cilj prikupiti sredstva za nabavku specijaliziranog vozila za prijevoz korisnika, invalida i slabo pokretnih osoba, a svi možete pomoći pozivom na broj 17 000 (BiH) i 060 9999 (HR) te putem trajnih naloga.

Humanitarna večer je okončana donatorskom večerom u restoranu Domano u hotelu Park. U glazbenom dijelu nastupila je ženska vokalna skupina Tibia iz Širokog Brijega.

humh_siroki_4

humh_siroki_3

humh_siroki_5

humh_siroki_2

humh_siroki_6

humh_siroki_7

humh_siroki_8

humh_siroki_1

postanska_markica_fra_mladen_hrkac

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.