Široki Brijeg: Poznat datum izvlačenja skupina Malonogometne lige mjesnih zajednica

Sportski savez Grada Široki Brijeg organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica Grada Široki Brijeg – Ožujsko 2017.

Utakmice MNL MZ igrat će se na sportskim terenima Osnovne škole Klanac u razdoblju od srpnja do kolovoza 2017. godine, izuzev finalne utakmice koja će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu Pecara u naknadno određenom terminu.

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine sredinom mjeseca kolovoza, a čiji je domaćin Grad Široki Brijeg.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Sportski savez Grada Široki Brijeg imenovao je Organizacijski odbor Lige i Natjecateljsko povjerenstvo  koje će sprovesti natjecanje. Predstavnici svih mjesnih zajednica iz Saveza su zamoljeni da imenuju službenoga predstavnika i vođu momčadi koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji organizacije MNL MZ.

Sastanak predstavnika Organizacijskoga odbora, Natjecateljskoga povjerenstva i predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održati će se u četvrtak 22. lipnja 2017. godine u Gradskoj vijećnici, s početkom u 12.00 sati.

Svi zainteresirani detaljnije informacije mogu dobiti u tajništvu saveza.

Kontakt: Karlo Sopta (tajnik), mob.: 063 133 127 i tel. 039 702 854.
e-mail: [email protected]

Zdenko Jelić (tehnička priprema), mob.: 063 353 352

Svi materijali koji se odnose na organizaciju MNL MZ bit će uručeni na istom sastanku.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

  • E brate sranje vam je ovo što se finale igra na Pecari. To su dva različita sporta. Ako hoćete već neki spektakl igrajte finale u dvorani, jer uvjeren sam da je se lani finale igralo na male golove, ne bi Ljubotići dobili, bez uvrede njima, dobri su, ali Knešpolje je na male možda i najjače trenutno.

    • Na Pecari bilo 4 – 5 tisuća gledatelja i vrhunski ugođaj. Da se igralo u dvorani ne bi došlo ni tisuću ljudiu. Zato žačepi. Dva različita sporta možda jesu, ali bez Pecare (najnogometniji i najljepši stadion u BiH) nemai spektakla. Finale (malonogometno) može biti i u Klancu, ali tek kad se izgradi potrebna infrastruktura. Pa tamo se 10 – 15 godina čeka gradnja tribine, parkinga, bolje rasvjete i svega ostaloga. Kad će to konačno?

  • Jeste dosadni vise stime kruha i igara,a sta bi to vi da se svi zabijemo u kuce i gledamo americke serije koje se vrte u krug po 100 puta.Vjerovatno vi koji pisete nemate skime otic pa vam krivo.Dodite sami sta ima veze kolko sam ja puta tako.

  • Pasa ti B… VAMA VIŠE I TOME.HOĆE LI POKROVITELJ ASFALTIRAR T VIŠE GEDŽINU STRANU JER UNIŠTIŠMO AUTE A PLAĆAMO OBVEZE..Igrajte klikere, guzi.e se radite što hoćete ali ako ima itko normalan u ovoj žlibini ono je nedopustivo više.Moram voziti tom cestom jer tamo živim ali što je previše ,previše je.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.