Široki Brijeg: Potpisan Ugovor za infrastrukturne radove na lokalitetima park Sajmište i kanjon Borak

U Uredu gradonačelnika potpisan je Ugovor za infrastrukturne radove na lokalitetima park Sajmište i kanjon Borak.

Ugovore su potpisali u ime Grada Širokog Brijega gradonačelnik Miro Kraljević i u ime izvođača A3 d.o.o. direktor Josip Kožul.

Radovi će se izvoditi u sklopu projekta ADRIATIC CANOYNS ADVENTURE TOURS – ADRIATIC CANYONING koji je financiran kroz Financijski Sporazumu za Interreg-IPA trilateralni Program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora (IPA II) 2014-2020.

Infrastrukturni radovi obuhvaćaju: Rekonstrukciju parka Sajmište gdje je planirana rekonstrukcija parka, instalacija sustava za navodnjavanje i kanalizaciju, električne instalacije (postavljanje rasvjete), nabava parkovne opreme; dječje igrališta; rekonstrukciju ulice od parka Sajmište prema restoranu Borak i priprema brdskih šetnica kroz kanjon Borak (popravak šetnica i izgradnja četiri odmarališta).

Vrijednost ugovora je u iznosu od 529.403,92 KM, a svi radovi će biti dovršeni u roku od 4 mjeseca.

Ostatak planiranih sadržaja u projektu realizirat će se u 2019. godini. Završetak projekta planiran je za kraj 2019. godine, priopćeno je iz Uprave Grada Široki Brijeg.

“Adriatic Canyoning”: Detalji projekta koji će oživjeti Široki Brijeg

(www.jabuka.tv)


9 komentara

 • poučeni iskustvom oko kolektora i kanalizacije – ništa od ovoga neće biti. Sredstva su stvarno dostupna ali smo mi mamlazi ne znamo to sprovesti! Šteta, stvarno šteta što ne znamo iskoristiti kada nam se pruži prilika!

  9
  2
 • Nebi bilo zgorega gos Miro da se malo razmisli i o kapelici u Sajmistu.O parkingu takode.Kad u Colica neko nesto slavi ako zelis doc do groblja onda auto trebas ostavit kod Konzuma.Kantu metlu i ostalo u ruke i do groblja.

 • PROVIZIJA STANDARDNA UHODANA LJEPOTA NEMA ŠTA SVI DAJU KOMENTARE NA MAMIĆA A NITKO NA NAŠE MAMIĆE ISPITATI PORIJEKLO IMOVINE RATNIH PROFITERA I NOVOKONPONOVANI TKZ GAZDE DO JUČE NISU IMALI ZA KAVE DANAS SE PO NJIMA KROJE ZAKONI

 • koji je vrag sa osnovnim stvarima jednog grada, sta je sa rasvjetom i nogostupima,
  sveca vam ćaćina daj te već jednom napravite stazu od male škole do oklaja i na svim drugim lokacijama koje spadaju pod “grad”

 • Žalosno je da nam djeca svakiga dana put do Male škole doživljavaju kao pohod na hod po makadamu .Da ne govorimo o opasnostima od nesavjesnih vozača koji treniraju svoje limene ljubimce uzasni brzom vožnjom .Tamo nema ležećih policajaca , a ovi hodajući se samo u noćnim satima provozaju.Tužno je vidjeti te polomljene sahtoveiz kojih se siri nesnosan smrad.Kada će dotični gospodin izaći na ovaj tereb da se uvjeri u nedostatke ovoga kvarta ? Ili je grad samo Općinska zgrada i fotelja koju iznad svega voli i čuva .Pokrenite se i zavirite tamo gdje nam djeca borave., da ne bude kasno, .Svakoga dana su u ovom kvartu izloženi pogibelji , a to je nedopustivo.Dosta je više .Andjelina

  5
  1
 • Zanima me kako posa može dobit firma koja nedaje plaće radnicima,ako sudjeluješ na nekom natječaju tribaš imat izmirena sva dugovanja prema radnicima a u ovom slučaju plaću ne dobivaju po 2 ,3 mj,znači sve se može samo daj neki postotak političarima a radnike ko jebe,di su te silne inspekcije ,zašto institucije ne rade svoj posa,baš žalosno,žao mi jadni ljudi,bez plaće

 • Narode ,narode .Oni nas trebaju samo pred izbore.Mi smo stoka sitnog zuba….Grad nam opustili, djecu otjerali ,a sebi priskrbili sve što su zamislili.Gremiji jadni

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.