Široki Brijeg osvanuo očišćen nakon velikog slavlja

Širokobriježani i njihovi gosti u ponedjeljak su proslavili Dan Grada i blagdan Velike Gospe.

Slavlje je trajalo kroz cijelu večer, a središnji događaj bio je koncert Crvene Jabuke.

Žera i ekipa rasplesali su i raspjevali mnogobrojnu publiku na Trgu širokobrijeških žrtava.

Jutro nakon velikog slavlja grad je osvanuo očišćen, a za to su se pobrinuli djelatnici JKP Čistoća i pripadnici PVP Široki Brijeg koji su cijelu noć uređivali središte Širokoga Brijega.

Crvena jabuka raspjevala i rasplesala Široki Brijeg

(www.jabuka.tv) 

28 komentara

 • Bože dragi, nama je vijest ono što bi trebalo biti normalno i svakodnevno, a to je čišćenje grada. Ali s obzirom da smo malograđani i primitivci, da bacamo smeće uvijek i svugdje, a Čistoća i njeni djelatnici ne rade kako bi trebali, nama je velika vijest da je grad-selendra očišćen/a. Usput, tko bi trebao čistiti smeće uz prometnice posebice one glavne? Koje ruglo, gosti dolaze, prolaze, odlaze uz te prometnice, a smeća uz njih ko u Uborku-odlagalištu! jadni smo ad ne možemo biti jadniji!

 • Ljudi, treba ljude nagraditi i stimulirati za ovo, ipak je sila svijeta bila sinoc, ako su mogli svi zaraditi dobro zasto nebi i ekipa iz komunalnog i pvp

  • Širokobriješki komunalci su uvijek bili vrijedni i pravi ljudi.
   Prestanite pričat o plaći i stimulaciji. Oni su ljudi i vrijedno rade i zarade svoju koliku toliku plaću.
   Hvala vam, dok smo mi spavali vi ste radili.

 • Šaktovi vas zovu Šaktovi trotoarr uradite s pecare od ulaza u široki s obilaznice nema ga a grad se ovo zove .Knespolje trotoar vapi doneba a nema ga a izbori idu.

 • Dignite Ljudima plaću rade za 900 do 1.000km,prije su dobivali za sramotu na plaću i ukinuli im..Miro jedino im ti mozes dignut placu ,direktora očito to ne tangira…

 • Sve uredu što je očišćeno i to bi trebalo biti normalno. Ali imam zamjerku i prijedlog za neke stvari u vezi čišćenja na primjer cijelo korito rijeke Lištice od Borka ostalo nabacano granja i drveća od “čišćenja” i plus što ima prirodno polomljenih u koritu a korito rijeke već kad se čisti trebalo bi sve to iznjeti da kad dođu kiše i vode povuku ne zablokira tok i dođe do izljevanja i poplava. I sve papire,boce,limenke,gume….očistit sad kad je tok mali. I svo smeće uz cestu od obilaznice prema Trnu i obilaznica prema Mostaru do kraja županije svaki dan dio.

  • E za tu stavku volonterski organizirati mladez HDZ,a pa neka se iskazu,pa onda zajednicka slika da vidimo ko je vrijedan i tko hoce da radi za dobrobit ovoga grada. Nisam mlad i nisam stranacki aktivan ali cu prvi zasukati rukave za primjer!!!!

 • Pa sta je trebalo? Da stoji smece do naredne godine.
  I pisete o nekome tko je odradio svoj posao i sto mu je duznost.
  Stvarno svasta.
  Da je srece po noci bi oprsli i ulice i ocistili sahtove pune smeca i lisca da ne bi bila poplava u gradu cim pet kapi kise padne.
  Ocistite i te odvode pa objavite kako se i to napravilo..
  Stvarno smijesno..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.