Široki Brijeg osvanuo kao najhladniji, a Mostar kao najtopliji grad u BiH

Široki Brijeg s 1 stupnjem Celzijevim u subotu je u jutarnjim satima bio najhladniji grad u BiH, a Mostar s 11 stupnjeva najtopliji grad.

Temperature zraka u 7.00 sati: Bjelašnica -3 stupnja Celzijeva, Ivan-sedlo 0, Široki Brijeg 1, Livno, Sokolac 2, Bugojno, Jajce, Sarajevo 3, Bihać, Gradačac, Grude, Sanski Most 4, Banja Luka, Bijeljina, Tuzla 5, Doboj, Srebrenica, Zvornik 6, Trebinje 9 i Mostar 11 stupnjeva Celzijevih.

U Bosni će u subotu prevladavati oblačno vrijeme sa slabom kišom ili rosuljom, a u Hercegovini će prevladavati sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu naoblaku.

Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Dnevne temperature od 2 do 7, na jugu od 11 do 17 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnoga hidrometeorološkoga zavoda.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • jes, inače u Širokom jutra, ali pazite, samo najranije ujutra bude enormno ladno, no zato max dnevna je garant viša danas u Širokom nego u Mostaru, evo bacite oči, u Mostaru oblačno i dere bura, u nas u Širokom sunce i jedva da se vjetar osjeti, ima minimalno 16 stupnjeva, tako da kad bi se max dnevne uspoređivale Široki-Mostar-Grude-Trebinje-Stolac, sve je to u stupanj dva

  • i to je ta temperaturna inverzija, u isto vrijeme, evo rano ujutro ili npr.kasno naveče – Privalj debela ledara, isto ko i Trn, ili Mokro, a s druge strane Kočerin, Oklaji, Crnač koji su uviše na kamenim brdima toplije minimalno 5 stupnjeva, inače Privalj je jedno od najladnijih mjesta u Hercegovini, ladniji i od Tomislavgrada

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.