Široki Brijeg: Oko 80 natjecatelja na turniru u preciznom streljaštvu

Regionalni klub IPA ŽZH, povodom Dana policije, organizira treći Međunarodni turnir u preciznom streljaštvu za žene i muškarce.

Natjecanje će se održati na strelištu Streljačkog kluba “Alfa” u Širokom Brijegu, u subotu 3. rujna 2016. godine s počekom u 12.00 sati. Okupljanje sudionika počinje u 11.00 sati. 

Ekipe koje su se prijavile na treći Međunarodni turnir IPA-e su: IPA Stuttgart, IPA Crna Gora, IPA Splitsko-dalmatinska, IPA Zagreb, IPA Herceg-bosanske županije, IPA Bijeljina, IPA Sarajevo, IPA Tuzla, IPA Banja Luka, Postrojba za potporu MUP-a HBŽ i PP Imotski.

Također, sudjelovat će ekipa zaštitarske tvrtke Delta security, Shot d.o.o. Zenica, Agencija za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Mostar, kao i članovi specijalne policije SIPA, PGP Gorica, Sudbena policija – odjel ŽZH, Specijalna policija MUP-a ŽZH , MUP ŽZH, PU Grude, PU Posušje, PU Široki Brijeg, PU Ljubuški i domaćini IPA ŽZH.
Očekuje se oko 80 natjecatelja iz gore navedenih ekipa.

streljastvo_siroki_1

Uz Međunarodni turnir, organizirat će se natjecanje ustrojstvenih jedinica MUP-a ŽZH (PU Grude, Ljubuški, Posušje, Široki Brijeg, specijalna policija MUP-a ŽZH i MUP ŽZH sjedište).

Organizatori su za sve sudionike natjecanja osigurali prigodne i vrijedne poklone, kao i zahvalnice za sudjelovanje. I ove godine, glavna nagrada turnira je pištolj HS PRODUCKT-a, XDM- 9. Natjecatelju s najviše osvojenih bodova pripast će glavna nagrada koju je osigurao jedan od sponzora turnira, firma SHOT d.o.o. Zenica.

Nakon natjecanja, brojni uzvanici, natjecatelji, gosti, članovi i simpatizeri RK IPA ŽZH, kao i sponzori, druženje će nastaviti u Restoranu i motelu “Kiwi” u Ružićima kod Gruda.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.