Široki Brijeg: Održana edukacija djece u dječjim vrtićima

Edukacijom djece o ponašanju u slučaju požara i drugih prirodnih nesreća u dječjim vrtićima “Pčelica I”, “Osmijeh”, “Maslačak” i “Koko” provedena je edukacija u svim vrtićima u Širokom Brijegu.

“Da je edukacija djece u dječjim vrtićima pun pogodak potvrđuju djeca koja nas s oduševljenjem dočekuju. To su nam potvrdile i tete koje su nam rekle da su djeca s nestrpljenjem čekala dan kada će im u posjetu doći pripadnici civilne zaštite, vatrogasci i GSS-ovci”, izjavio je nakon današnje edukacije Mladen Bošnjak pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke koja je uz općinske/gradske službe civilne zaštite organizator ove edukacije.

Pripadnici vatrogasnih postrojbi, Gorskih službi spašavanja i općinske/gradske i županijske civilne zaštite upoznali su djecu s brojevima telefona koji se koriste u hitnim situacijama (121 operativni centar civilne zaštite, 122 policija, 123 vatrogasci i 124 prva pomoć), te ponašanju u slučaju požara, potresa i drugih prirodnih nesreća.

Nakon Posušja i Širokog Brijega edukacija djece o ponašanju u slučaju požara, potresa i drugih prirodnih nesreća održat će se u dječjim vrtićima u Ljubuškom u srijedu 29. studenoga, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

    • Ne SEE.RRRI prika ! ja sam ih gledao svojim očima kako ljude gase požar u rekordno kratkom roku u Širokom, žrtvujući ponajviše svoje žitove, ako ikome u ovoj godini treba skinuti kapu to su naši vatrogasci, jer zbog id.iota i kret.ena koji su palili na sve strane, pravo je čudo šta su sve stigli ugasiti, i zato nemojte srrat po njima već im čestitajte, da njih nije bilo pola Širokog bi izgorilo u sat dva, sitite se samo požara prema Bošnjakovom brdu, ugašen u tren oka, a plamen bio 50 metara, gutalo sve prid sobom, sitite se požara na Trnu i Puringaju, isto tako ugašen u instatnom vremenu, a da nisu oni došli gasit, pola Puringaja bi izgorilo, zato se zekane poklopi ušima, a vatrogascima SVAKA ČAST !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.