Široki Brijeg nije izabrao najbolje sportaše, dodijeljena samo priznanja klubovima – Jabuka.tv

Široki Brijeg nije izabrao najbolje sportaše, dodijeljena samo priznanja klubovima

Dodjela priznanja klubovima i ekipama s područja Širokog Brijega, a u organizaciji Športskog saveza, održana je u srijedu 24. ožujka u kinu Borak.

S obzirom na specifičnost situacije u 2020. godini, uvjetovane pandemijom koronavirusa koja se odrazila na cjelokupni društveni život i na svijet sporta, mnoga velika, ali i manja natjecanja su bila odgođena te prolongirana za neka bolja vremena.

Također, određena natjecanja i prvenstva ipak su bila održana, ali u specifičnim uvjetima i prilagođena epidemiološkim mjerama i situaciji.

Obzirom na cjelokupnu situaciju, Športski savez Grada Širokog Brijega nije išao tradicionalnim načinom izbora najuspješnijih športašica, športaša i momčadi Grada Širokog Brijega za 2020. godinu. Stoga je odlučeno da se za 2020. godinu dodijele priznanja širokobriješkim klubovima i ekipama.

Priznanja su uručili gradonačelnik Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić i predsjednik Športskog saveza Ivan Zeljko.

Čestitam svima vama koji ste našli načina, volje i truda da provedete svoje treninge, svoja natjecanje, sve u nekim okvirima. Nadamo se da će uskoro ova pandemija prestati i da ćemo nastaviti normalno s našim sportskim aktivnostima i da će Široki Brijeg kao grad sporta nastaviti donositi dobre sportske rezultate. Čestitam vam svima, znam da vam nije bilo lako, poručio je u kratkom obraćanju predsjednik Saveza Ivan Zeljko.

Na ovaj način se želimo zahvalit svim sportskim djelatnicima i sportašima na trudu u protekloj godini, a znamo svi pod kakvim okolnostima se radilo. Podrška neće izostati što se tiče institucija. Naša je zadaća da podržavamo naše mlade sportaše i sportašice i osiguramo im uvjete da pokažu svoje talente. Ova priznanja su minimum koji možemo učiniti za vas poručio je u obraćanju gradonačelnik Kraljević.

Priznanja su dobili: Klub navijača Škripari, Hrvatski cheerleading klub Široki, HŽOK Smeč, ŽNK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, HKK Široki, Šahovski klub Široki Brijeg, Karate klub Široki, Karate klub Široki Brijeg, HRK Široki, Boćarski klub Široki, HNK Blato, Streljački klub Široki Brijeg, Streljački klub ALFA, Teniski klub Široki Brijeg, Teniski klub SET, Kickboxing klub Široki, Taekwando klub Poskok-Kočerin, MNK Hercegovina, Auto moto klub Široki i Biciklistički klub Široki.

Posebno priznanje za dugogodišnji doprinos razvoju i popularizaciji širokobriješkog sporta posthumno je dodijeljeno Viktoru Viti Ćoriću.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Zadatak svih klubova trebao bi biti da u ovoj situaciji sačuvaju koliko mogu sačuvati ekipe da su na okupu da se ne osipaju. Neće valjda ni ovo dugo trajati i prava bi šteta bila da klubovi ostanu bez naših mladih talentovanih sportaša.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.