Široki Brijeg: Na Kočerinu šesta ovogodišnja akcija darivanja krvi – Jabuka.tv

Široki Brijeg: Na Kočerinu šesta ovogodišnja akcija darivanja krvi

Crveni križ Široki Brijeg već 10 godina za redom provodi akciju dobrovoljnoga darivanja krvi u Kočerinu. Akcija će se održati u utorak, 27. lipnja 2017. godine u vremenskom razdoblju od 9.30 do 11.00 sati u prostorijama Osnovne škole Kočerin.

Riječ je o šestoj od ukupno 10 akcija dobrovoljnoga darivanja koje organizira Crveni križ Široki Brijeg u 2017. godini, a ova na Kočerinu održava se povodom blagdana svetih Petra i Pavla – zaštitnika Župe Kočerin.

Akcija se održava pod pokroviteljstvom Ureda gradonačelnika Širokoga Brijega te u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu SKB Mostar.

”Akcijama koje organiziramo po mjesnim zajednicama želimo približiti i potaknuti sugrađane o tako jednom važnom i humanom djelu koji na taj način pomažu našim sugrađanima koji se nalaze na liječenju u SKB Mostar, pogotovo teško oboljelima i stradalima u prometnim nesrećama”, kazali su iz Crvenoga križa Široki Brijeg.

Za sve darivatelje krvi bit će osiguran besplatan ručak u restoranu ”Idu dani” (kod Tosića) na Privalju.

Iz Crvenoga križa Široki Brijeg zamolili su da se svi oni koji žele darovati krv na Kočerinu prijave na broj mobitela: 063/446-929.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.