Široki Brijeg: Mokro konačno dobiva novo školsko igralište

Kao što se može vidjeti na portalu javnih nabavki, širokobriješka Mjesna zajednica Mokro započela je s projektom izgradnje školskog igrališta.

Trenutno traje poziv izvođačima za prijavu na natječaj čija je procijenjena vrijednost 50.000 KM bez PDV.

Nadamo se da će se ubrzo pronaći izvođači kako bi se projekt završio i naša djeca već u novoj školskoj godini zaigrala na novom igralištu. Također se nadamo da će novi predsjednik mjesne zajednice i vijeće nastaviti raditi na novim projektima, prezentirati ih građanima i gradonačelniku te tražiti više sredstava od grada za nove projekte, navodi se na Facebook stranici Duboko Mokro.

Poziv izvođačima otvoren je do 22. lipnja 2020. godine. Rok za izgradnju školskog igrališta je 60 dana od dana početka radova.

lzgradnja školskog igrališta u Mokrom postavljena je kao prioritetni cilj novog Vijeća Mjesne zajednice Mokro i ovo je važan korak ka ostvarenju tog cilja. Javni poziv za dostavljanje ponuda otvoren je do 22. lipnja 2020. godine, a isti dan u 11:00 sati u gradskim prostorijama bit će izvršen i postupak otvaranja ponuda. Vjerujemo kako će se već tada pojaviti najpovoljniji izvođač te kako će djeca u Mokrom konačno dobiti novo i moderno školsko igralište, izjavio je za portal Jabuka.tv predsjednik MZ Mokro Ivan Kraljević.

Dodao je kako je ovo jedan u nizu planiranih projekata Vijeća Mjesne zajednice Mokro, a kojeg sačinjavaju uglavnom mladi i obrazovani ljudi kojima je stalo do razvoja i prosperiteta ovog povijesno važnog mjesta.

Mokro konačno dobiva školsko igralište!✅Kao što se može vidjeti na portalu javnih nabavki, Mjesna zajednica Mokro…

Posted by ♥ Duboko Mokro ♥ on Wednesday, 17 June 2020

(www.jabuka.tv)


18 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.