Široki Brijeg: Mercedesom udario biciklistu i pobjegao

U mjestu Bigoraci u Širokom Brijegu u nedjelju se dogodila prometna nesreća u kojoj je neoprezni vozač automobila udario biciklistu i pobjegao s mjesta nesreće.

Ozlijeđeni biciklist Ivo Čerkez se o navedenom događaju oglasio na Facebooku. Njegov status uz dopuštenje prenosimo u cijelosti.

Koliki nečovjek moraš biti da udariš nekoga autom i ostaviš ga da leži na cesti ko psa?! Jučer oko 17:45 u Biogracima Mercedes C ili (najvjerojatnije) E klase (2003-2007) tamne boje (tamno plava) me udario velikom brzinom, i pobjegao s mjesta nesreće.

Pritom mu je ostalo razbijeno staklo retrovizora. O silini udarca dovoljno govori da mi je kaciga pukla popola. Sreća glava dobro, i nema lomova.. Zamolit cu vas da ovo podijelite i ako čujete da netko nešto zna (ili da nekom na tom području fali desno staklo retrovizora) da me obavijestite..

Svakome se može dogoditi udes, nesmotrenost, ali pobjeći s mjesta nezgode je dno dna. Hvala dobim ljudima u Biogracima koji su mi pomogli, osoblju CUM-a i policiji Širokom Brijegu na iznimnoj susretljivosti, napisao je ovaj vozač bicikla.

Za portal Jabuka.tv rekao je da što tiče ozljeda, nema nikakvih lomova, “osim nenormalne boli u glavi, malo mučnine i povraćanja. Bole ga leđa kao i lijeva noga i ruka”.

Doslovno me udario i bacio na kameni zid pored puta, u koji sam udario glavom i tijelom te se od istog opet odbio na cestu. Sreća udarac je čuo jedan čovjek pa me povukao s ceste, polio vodom da malo dođem do sebe, rekao je Čerkez za portal Jabuka.tv.

Čerkez je naknadno za naš portal potvrdio kako je policija pronašla vozača.

(www.jabuka.tv)