Široki Brijeg: Frama izvodi reprizu predstave “Zašto se djeca ne smiju?”

Frama Široki Brijeg u petak 28. prosinca u Kinu “Borak” ponovno će izvesti predstavu “Zašto se djeca ne smiju?”.

Nakon što je premijera predstave u Širokom Brijegu izazvala ogroman interes javnosti te brojni zainteresirani nisu mogli doći do mjesta u širokobriješkom kinu, Frama je odlučila ponoviti izvedbu.

Predstava će započeti u 20:00 sati, a gledatelji ponovno neće moći ući u kino dvoranu prije samog početka.

Predstava je nazvana prema pjesmi Enesa Kiševića, a ostvarena je potpuno amaterski i pripremom i izvedbom.

Predstava obuhvaća mnoge sfere života te način funkcioniranja današnjeg društva. Većina je radnje smještena u sirotištu, gdje se djeca suočavaju s raznim pitanjima i izazovima.

Predstava govori o životnim situacijama i borbama svakog čovjeka. Prikaz jednoga sirotišta i situacije koje se događaju oko njega svima nama daju poruku Božića, naveli su ranije za portal Jabuka.tv iz širokobriješke Frame.

U predstavi su prikazane uloge s različitim karakterima, čime se želi publiku potaknuti na razmišljanje o nekim pitanjima kako vjere tako i života.

Dođite i podržite rad naše Frame te ujedno i pomozite svojim dobrovoljnim prilozima one koji su u potrebi. Ulaz je besplatan, a dobrovoljne novčane priloge moći ćete darovati pri ulasku na samu predstavu, naveli su iz Frame Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Veliki katolici izvedite priredbu pod naslovom VELIKA PLJACKA I ISELJAVANJA HRVATA ZBOG KRIMINALA ADZ VELIKIH KATOLIKA !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.