Široki Brijeg: Dragan Mijatović predstavio knjigu ”Pokreni se!!!”

U petak je u press centru stadiona Pecara u Širokom Brijegu predstavljena knjiga ”Pokreni se!!!” autora Dragan Mijatovića, magistra fizioterapije, a od 1999. godine fizioterapeuta Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Knjiga je prvenstveno namijenjena onima koji su zbog nezdravoga načina života zapostavili tijelo, odnosno onima koji ne znaju kako početi s vježbanjem i promjenom načina prehrane, sportašima i rekreativcima koji će kroz opisane vježbe i jelovnik pronaći nešto za sebe.

O knjizi su, uz samog autra, govorili Grgo Mikulić, sportski novinar Marko Knezović Ćopo te profesori Mladen Kvesić i Damir Crnjac koji je ujedno i  kondicijski trener ”Plavo-bijelih”.

“Autor svjedoči iz osobnog iskustva primijenjenog kroz 200 dana vježbanja iz dana u dan, da je preobrazba moguća, jer se u tih 200 dana svakodnevno morao preznojiti. U knjizi piše i zašto je autor odlučio promijeniti način života, pasivnoga i “sjedalačkog” u aktivni “vježbalački”, i pokazao put svima koji o tome razmišljaju”, napisao je u recenziji knjige prof. Mladen Kvesić.

”Knjiga je namijenjena sportašima i “nesportašima” od 7 – 77 godina, ženama i muškarcima. Prva mi je, ali u glavi “kuham ideje”za još dvije knjige. Svi kojima treba knjiga ili savjet na ovu temu mogu se javiti na tel. 063 804 866,” kaže autor knjige.

Predstavljanju knjige, između ostalih, nazočili su nogometaši i nogometašice Širokog Brijega, prijatelji i kolege autora Mijatovića te predstavnici medija.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

1 komentar

Komentiraj: