Široki Brijeg: Domaći strijelci najbolji na Otvorenom prvenstvo u gađanju glinenih golubova

Otvoreno prvenstvo u gađanju glinenih golubova Lovačkog društva Mosor iz Širokog Brijega održano je u subotu na streljani Čardaci u Ljutom Docu povodom 30. godišnjice zaustavljanja tenkova JNA u Pologu.

Na natjecanju je sudjelovalo 30 strijelaca iz Širokog Brijega, Gruda, Čitluka, Čapljine, Neuma, Mostara, Busovače i Kiseljaka koji su se natjecali za pojedinačni i ekipni poredak.

Momčad Lovačkog društva Mosor osvojila je ekipno prvo mjesto (Vladimir, Zoran i Tomislav Mandić te Edo Duraković), drugi su bili strijelci HLU-a Orao iz Čitluka (Mario Dugandžić, Marinko Zovko, Tomislav i Marijan Luburić), a treće mjesto pripalo je drugoj Mosorovoj momčadi (Vlado Bokšić, Ivan Banoža, Marko Damjanović i Slobodan Planinić).

U pojedinačnom dijelu prvo mjesto osvojio je Vladimir Mandić – Ćada, drugo Edo Duraković, treće Ivica Bačić iz Neuma, četvrto Marko Damjanović, peto Vlado Bokšić iz Širokog Brijega i šesto Marijan Luburić.

Pokale i medalje u ekipnom dijelu uručio je Krešo Ćavar, a u pojedinačnom dijelu Slobodan Planinić i tajnica Lovačkog društva Lještarka iz Kiseljaka Ivona Dugandžić.

Organizacijski odbor natjecanja činili su Dragan Naletilić, Pero Ćorić, Marko Damjanović, Vlado Bošnjak te predsjednik LD Mosor Krešo Ćavar koji se obratio strijelcima prije početka natjecanja koje je službeno otvorio gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.