Široki Brijeg dobiva novo mjesto za urbanu publiku

Na mjestu nekadašnjega kultnog širokobriješkog kluba Start (Kod Paje) večeras svoja vrata otvara novi klub – Puž.

Kako je najavljeno klub će ubuduće nuditi bogat program uz svirke uživo, kako profesionalnih, tako i amaterskih bendova.

Također, posjetitelji će na otvaranju moći uživati uz svirku uživo, a za atmosferu i dobar provod pobrinut će se širokobriješki bend WTF.

Kako je to izgledalo nekad možete provjeriti u video prilogu, a kako će biti ubuduće saznat ćete navratite li na samo otvaranje kluba.

(www.jabuka.tv | D. Lj.)

16 komentara

  • jesu li ovi kret.. dobili odobrenje iz općine za ovo..NISU..ajmo sutra Cobra šalji svoje da ovo zatvore pod hitno.a i ovaj Pajo je dužan pun k…

  • Lijane,snopu i anonimac odjebite sa svojim komentarima…nitko vas ne goni da idete na rock svirku…Samo da znate da caffe start djeluje od 86 god kao pola barova u gradu zajedno stoga marš u p.m sva trojica.

    • Popuši konjino tko si ti da šalješ ljude u p.m.Ti si budaletina i po..a istina je da objekat radi na crno.Općinski inspektor ona Gašparova ili zatvori ili odstupi..ne možeš reći da ne znaš za ovo kad je budala stavila na portal.ili še sav puk znati da ne radiš svoj posao.IZVOLI.

  • Načelniče općine i šefe gospodarstva ovaj lokal nema odobrenje..ako ne reagirate znači da ste suučesnici u takvim rabotama.i nemojte se onda čuditi ako vam bude stotine takvih ili sličnih na CRNO.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.