Široki Brijeg: Centar za socijalni rad dobio nove prostorije

U drugoj polovici 2019. godine počeli su radovi na rekonstrukciji i adaptaciji novih prostorija Centra za socijalni rad Široki Brijeg.

Tijekom ljeta svi su radovi završeni, a djelatnici Centra su se mogli preseliti nove prostore. Novi uredski prostori nalaze se na Trgu Gojka Šuška.

Novi prostor sastoji se od pet uredskih opremljenih prostorija, plus dvije sale za sastanke. Također, u podrumskim prostorijama nalazi se kotlovnica, arhiv i malo skladište. Uređen je i prijemni pult s čekaonicom. Planirano je još odraditi i prilaz za invalide.

Novim prostorijama Centra za socijalni rad želimo našim sugrađanima i korisnicima ove ustanove pružiti još bolje uvjete, poručio je gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

Vrijednost radova iznosila je 105.000,00 KM (konvertibilnih maraka) s PDV-om. Investitor je bio Grad Široki Brijeg, a Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske podržao je ovaj projekt s iznosom od 100.000,00 kuna, priopćeno je iz Gradske uprave Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

 • Sta je ovdje kostalo 105000KM?
  Ovo ste mogli napraviti za 15000, a ostatk novca podjeliti obiteljima koji nemaju sto jesti!

  • očito nikad u životu nisi ništa napravio pa misliš da se može išta napravit za 15 tisuća. pa projekat i dokumentacija izađu na 10 tisuća????

  • Pa dobro je ako nisu, jer bi njihov posao prvenstveno trebao biti terenski. Ured je tu tek,da se brdo papirologije sredi i skladišti.

 • Lijepo je ovdje raditi, ali daleko najjaci posao u sirokom je u gruntu. Radno vrijeme od pon-cet 9-12, pauza od 10-10:30. Boze dragi sta treba da se tamo upane?

 • Super, prostor sad izgleda primjereno funkciji. Eto kad imate prostor sad dovedite i radnike koji se zele baviti socijalnim radom, koji imaju adekvatno obrazovanje i kojima je to poziv, a je mjesto za uhljebljenje.

 • Hoće li tamo i dalje raditi ne tako davno primljena ali JAKO DRSKA GOSPOĐA ona Nema Osnov za Normalno ponašanje Neka ode Negdje kod Privatni dar di s a onakvim Ponoć njem Nebih se zadržao la ni Sat vremena Jeli za takve Pravimo nove urede Blago mana

 • Pola njih tamo treba najprije na terapije i kod psihijatra a onda ako produ test sjest ih na ona radna mjesta
  One drskosti malo ima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.