Široki Brijeg: 52. naraštaj gimnazijalaca proslavio 10. obljetnicu mature

U subotu 28. travnja 2018. godine 52. naraštaj maturanata Gimnazije fra Dominika Mandića proslavio je 10. godišnjicu mature.

Na početku programa služena je sveta misa u crkvi Uznesenja BDM u Širokom Brijegu koju su predmolili fra Dane Karačić i fra Zvonimir Pavičić.

Zatim je uslijedilo zajedničko fotografiranje ispred zgrade Gimnazije, nakon čega su sa svojim razrednicima posjetili svoje srednjoškolske klupe i održali sat razrednika.

Obljetnica mature na kraju je i prigodno proslavljena velikom zabavom u hotelu “Park”, uz čak 123 maturanata.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

 • i neka mi sada netko kaze da se i iz širokog ide u njemačku, pa okupili ste sve i do jednog učenika,
  u nekim gradovima je bilo nemoguće proslaviti godišnjicu mature, jer od cjele škole ostalo ih je samo 7 koji nisu još otišli put njemačke

  11
  2
  • Anonimo baš si smiješan.Postoji tradicija u Širokom da se ,ako se ikako može,dođe na godišnjicu mature.Meni se,evo , približava 40.godišnjica i svakako ću doći ,ukoliko me nešto ne daj Bože objektivno ne spriječi u tome,bez obzira gdje sam i što radim. A tisuće kilometara sam od svog Širokog .Ne dođu smo oni koji to objektivno ne mogu ili oni koji se iz nekog razloga srame.Pozdrav svim kolegicama i kolegama generacija 1978/79.

   5
   1
 • E moj anonimno, ti pojma nemaš i ne lupetaj.Mora da si u HDZ-u, ili ti je ćaća dobio boračku penziju a ratova nije.Odjebi sa svojim glupostima

  2
  3

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.