Široki brijeg: 16 strukovnjaka odlazi na ekskurziju u Španjolsku

Maturanti Srednje strukovne škole Široki Brijeg, njih 16, u ponedjeljak u 20 sati ipak će krenuti na ekskurziju u Španjolsku, koja je bila planirana za 1. rujna, a odgođena je zbog terorističkih napada u Barceloni.

Prvotno se za ekskurziju prijavilo oko 40 učenika, no na kraju je samo 16 učenika odlučilo ići i oni će se priključiti učenicima s Kupresa s kojima će zajedno otputovati u Španjolsku, javlja Radio Široki Brijeg.

Kako je za naš radio kazala ravnateljica SSŠ Široki Brijeg Ljerka Naletilić, učenicima koji nisu otputovali na ekskurziju novac će biti vraćen. Nastava će se, pak, i za maturante u školi odvijati redovno prema ustaljenom planu i programu.

Za sutra je, inače, predviđen povratak u Široki Brijeg maturanata Gimnazije koji su na ekskurziji po Španjolskoj od 2. rujna.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Citava ekskurzija vrijedi 60% od uplacenog novca,a nakon Svake ekskurzije vidis kod Kod nekih profesora nove zimske gume ili tako nesto slicno

  • Sve ti draze u susjeda pa i g…pa tako i strane zemlje upoznaj svoju kucu i ljepotu u njoj pa tako dragi nasi zar se nema sta vidjet u nasoj Hrvatskoj.Da ne nabrajam od juga preko dalmacije do slavonije.Dijete ce upoznat i pamtit zauvijek ako ode od kuce i studirat bit ce mu drago vec je bio u tom gradu,a nek nam nasi dragi profesori reknu za koliko su nasa dijeca bogatija kad se vrate izvana.U Hrvatsku jeftinije se moze proc a dati mogucnosti da vecina ucenika moze iskoristit,a ne samo neciji interes.Nadam se da ce te razumit nasu i vasu dijecu a i manja briga njihovim roditeljima.Unaprijed zahvaljujemo

  • Tuzno je da godinama ovakve gaze organiziraju iste agencije,kao da drugi nemaju sto ponuditi.Vazno je ispunit plan a sto i kako organizirat putovanje nije bitno,pre daleko je putovat u Spanjolsku,vrjme prode u voznji,dvije tri destinacije promasite i to je ono na cem pociva ekskurzija za Spanjolsku.bas kako rece jdan od citatelja LIJPA NASA bogata prirodnim znamenitostima od Dubrovnika do Baranje ,Zagreba,Pule,Rovinja,Varazdina,gdj to mozes nac,nigdje.u pola cjne mozes putovat.

Komentiraj: