SIPA i MUP ŽZH u akciji protiv automafije u zapadnoj Hercegovini

U ponedjeljak ujutro u velikoj policijskoj akciji koju su, u cilju suzbijanja krijumčarenja ukradenih vozila, proveli pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i MUP-a ŽZH te drugih županija, započeli su pretresi i uhićenja više osoba na području zapadne Hercegovine i u Mostaru, kao i u ostalim dijelovima BiH.

“Za sada mogu samo potvrditi da je akcija, koju provodimo u suradnji sa SIPA-om, u tijeku te se vrše pretresi na više lokacija”, izjavio je za portal Jabuka.tv glasnogovornik Uprave policije MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak.

Dodao je da za sada nema službenih informacija o uhićenjima te će više informacija moći dati u poslijepodnevnim satima.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, na Trnskoj cesti u Širokom Brijegu primjetan je veći broj patrolnih vozila, te pripadnika SIPA-e, specijalne policije MUP-a ŽZH i krim. policije.

Kako neslužbeno doznaje Pogled.ba, među uhićenima su, između ostalih, Ferdo Vukoja iz Gruda i Goran Nižić iz Ljubuškoga.

Oni su i ranije uhićivani zbog sumnje da su sudjelovali u krađi više desetina skupocjenih vozila, među kojima najviše BMW-a, čija se ukupna vrijednost procjenjuje na milijune maraka.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.