SIPA na Twitteru

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) u srijedu je uspostavila službenu stranicu na društvenoj mreži Twitter, po uzoru na svjetske policijske prakse. Stranica je uspostavljena s ciljem moderniziranja i razvijanja odnosa s javnošću, te zbog sve veće popularnosti društvene mreže Twitter među svim uzrastima, a omogućit će dodatno promoviranje SIPA-e i ostvarivanje interakcije sa građanima.

Pod korisničkim imenom SIPA Policija građani mogu pronaći informacije o posljednjim realiziranim akcijama SIPA-e, kao i druge zanimljivosti u vezi sa aktivnostima SIPA-e. Ova stranica služi i za promociju SIPA-ine službene web stranice www.sipa.gov.ba, jer će se na nju postavljati linkovi koji će prethodno biti objavljivani na službenoj web stranici.

Na Twitter profilu SIPA-e također će se dodatno promovirati telefonska linija ”Krimolovci”, kako bi se građani potaknuli da prijavljuju informacije i saznanja kojim raspolažu o planiranju izvršenja ili o izvršenom kaznenom djelu.

Svi korisnici Twittera mogu ”pratiti” stranicu SIPA-e i na taj način dobivat će obavijesti o posljednjim objavama na ovoj stranici, te biti u mogućnosti pružiti podršku SIPA-i u svakodnevnoj borbi protiv kriminala, priopćeno je iz SIPA-e.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.