SIP ovjerio još 15 kandidatskih listi za izbore u Mostaru

Središnje izborno povjerenstvo BiH je na 64. sjednici održanoj u utorak, razmatrajući Izvještaj o izvršenim provjerama kandidatskih listi i kandidata političkih stranaka i koalicija za sudjelovanje na Lokalnim izborima 2020. godine za Gradsko vijeće Grada Mostara, a nakon isteka roka za otklanjanje nedostataka, ovjerila još 15 kandidatskih listi u cijelosti ili djelomično s 95 kandidata.

U skladu s Uputstvom o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti za Lokalne izbore 2020. godine u Gradu Mostaru, SIP BiH će do 5. studenog 2020. godine ovjerene kandidatske liste objaviti u službenim glasilima i sredstvima javnog informiranja, kao i na web stranici www.izbori.ba.

SIP BiH u utorak je u skladu s Uputstvom o postupku ždrijebanja političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću usvojila i Odluku o određivanju redoslijeda političkih subjekata na glasačkom listiću za Gradsko vijeće Grada Mostara za Lokalne izbore 2020. godine, a nakon što je 9. listopada 2020. godine provedeno ždrijebanje.

Navedena odluka kao i zapisnik sa ždrijebanja u utorak će biti dostupni javnosti na web stranici SIP-a BiH, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.