”Siledžije” predstavljaju novi singl – Sto’jedna ličnost

Stiglo je vrijeme da se krene sa najavama za album ”Dom za nezabrinutu djecu”. Dok se rade zadnja detaljiziranja o konačnom datumu izdavanja albuma, odlučili smo postaviti najavni singl ”Sto’jedna ličnost” i time predstaviti dio zvuka koji vas čeka na albumu.

Još prije nekog vremena je planirano da ova pjesma izađe kao najava cijelog projekta, ali kako to biva oko ovih stvari uvijek nešto iskrsne pa je nakon nekoliko izmjena u zvuku i aranžmanu konačno dobivena finalna verzija koju postavljamo online. Pjesma Sto’jedna ličnost je na neki način odraz onoga što se događau glavi dok radimo na pjesmama, jer obzirom da svaki član benda dolazi iz različitih glazbenih uvjerenja, često se dogodi da jednostavno ne znamo na koju će stranu pjesma otići tako da to u glavi izgleda kao par različitih ljudi koji se bore za svoju riječ na svome instrumentu.

Pjesmu trenutno možete preslušati na našem youtube kanalu, a download iste će biti omogućen idući tjedan.

Točan datum objavljivanja albuma još nismo utvrdili, ali smo sigurni da će kompletan album biti dostupan za download u elektronskom obliku sa naše www.siledzije.com stranice. Cd-ovi i ostali materijali će se moći dobiti ili na našim nastupima ili preko online dogovora ali o tome više kada budemo sav materijal imali u svojim rukama.

Siledžije spremaju i festivalsku promo turneju, a ovaj mjesec (26.5.) ih možete vidjeti u Zagrebačkom klubu SAX.

[youtube id=”CPDFYrMNwPQ” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.