Severina carskim rezom rodila sina

U ponedjeljak navečer, nešto iza 23 sata, naša najpopularnija pjevačica, Severina, carskim rezom rodila je sinčića u splitskom rodilištu.

Dječačić je ugledao svijet težak 3200 grama. Po prvim informacijama, porod je protekao u redu, piše Slobodna Dalmacija. Dječak je dobio ime Aleksandar.

Po prvim informacijama, porod je protekao u redu, a obavio ga je prof. dr. sc. Tomislav Strinić uz pomoć svojih asistenata.

Novopečeni roditelji, Severina i njen odabranik Milan Popović, presretni su zbog prinove.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • sekirajte se kakva je malome benkica a ne možete proći ulicom od snijega , živite u najskupljem gradu u bih a novinari vam stalno guraju seve , ninu , halida , cecu , pa jopet , pa jopet pa jopet , vidite samo ove curke iz elephant bara sve ko cajke

  • Tomislav Strinić je pravi ”otac”njenog djeteta
    onaj ”očuh” neka sakuplja stare kabele i neka sakuplja bakar.ALEXANDAR za 35g bit će ”veliki” 165cm na mamu (tata se nezna)

  • Kako bi bilo da umjesto ovog zutila pokusate napisati nesto o stvarnim zenama npr. u nasoj zupaniji koje svoje dijete prve pola godine podizu bez ikakvih primanja. netko im je uskratio pravo na naknadu umjesto plaće. Porodiljne naknade toliko kasne. Sramota, zadnja vijest na ovu temu je napisana 12. 2. 2011.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.