Sestra optužuje Severinu: Ubola me oštrim predmetom

Severinu su u utorak poslijepodne policajci dočekali na zagrebačkom aerodromu, a povod je bila obiteljska svađa sa sestrom Marijanom u stanu u Splitu.

Nakon obiteljskog okršaja Marijana Popović je za Dnevnik Nove TV rekla da je jako potresena.

Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom obiteljskog nasilja i ne želim komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične. Teško je obitelji s nekim tko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju. Prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz svoje obitelji još je jedan devijantan psihološki put dotične, ispričala je Marijana.

Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere… Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu poduzele. Zato je ovo sinoć bila posljedica napada kroz nesagledavanje ovih posljedica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i ravnateljici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u, dodala je Severinina sestra.

Marijana tvrdi da je u više navrata dobivala prijeteće poruke.

Ovo sada je posljedica nemara istih. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana obitelji i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno djeluju, zaključila je Marijana Popović.

Podsjećamo, Severinin PR tim oglasio se nakon što je medije preplavila vijest da je pjevačicu danas na zagrebačkom aerodromu dočekala policija.

Severina je saslušana u PU zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno.

Prema Severininom opisu događaja fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović, rekli su za Index iz Severininog tima.

Severinina majka Ana svjedočila je sukobu te je rekla da je Marijana došla “niotkuda, sama se bacakala” i da ovo “nije prvi put da prijavljuje sestru”.

Zbog fizičkog sukoba uhićena Severina

(www.jabuka.tv | Foto: Cropix)

3 komentara

  • Svi su u toj familiji izgleda pukotina u mozgu. Decki je novac vazda bio ispred svega. A stari se, nisi vise atraktivan, na kao nekada i problemi. Zivot na visokoj nozi nije vise moguć. Dolaze mlade, zgodnije i atraktivnije u tom poslu. I Seve je sve nervoznija.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.