Šesta biciklijada Djedova Božićnjaka u Mostaru

Povodom božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” u subotu 23. prosinca 2017. godine, s početkom u 12 sati, organizira Šestu biciklijadu Djedova Božićnjaka/Mrazova. S

Start i završetak biciklijade je ispred Zimskoga grada, a vozit će se krug po cijelom gradu, prenosi Fena. Kao i proteklih godina, Djedovi Božićnjaci najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše i prigodne darove.

“Želja nam je da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskoga ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike”, izjavio je predsjednik BK Mostara Toni Zorić, dodavši da je ova biciklijada jedna od najdražih u godini i da je svi željno iščekuju.

Goran Prskalo iz Udruge ”Hercegovina Bike” pozvao je sve građane da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

“U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se odjenu u Djeda Božićnjaka, ili barem na glavu stave crvenu kapu”, kazao je Prskalo, dodavši da će sudionici biciklijade po povratku u Zimski grad biti počašćeni pićem i grickalicama.

Ruta biciklijade: Zimski grad, zgrada Projektant, Ulica kralja Tomislava, zgrada Spajalica, Rondo, šetnica Nikole Šubića Zrinjskog, Španjolski trg, Ulica hrvatskih branitelja/Bulevar narodne revolucije, most Hasana Brkića, Ulica maršala Tita, Carinski most, Hotel “Ero”, Ulica Ante Starčevića, vrh Avenije, Ulica kralja Tomislava, zgrada Projektant, Zimski grad.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.