Šest stvari koje sretni parovi rade zajedno

No, svakako je sigurno da je potrebno u cijelu sliku ukomponirati više stvari da bi stvari funkcionirale, poput poštovanja, komunikacije, povjerenja, spremnosti na kompromise…

Ali potreban je i niz malih sitnica koje zaokružuju cijelu priču, a itekako daju velik doprinos za uspješnu vezu.- piše Večernji list. Evo koje su to:

Zajedničke aktivnosti

Svaki od partnera treba imati vrijeme za sebe, ali i pronaći neke zajedničke hobije ili aktivnosti u kojima će oboje uživati. Zajedničko vrijeme provedeno u ugodnom okruženju i aktivnostima, jedno je nezaobilaznih aktivnosti za uspješnu vezu.

Odlazak u krevet

Sretni parovi odlaze na spavanje u isto vrijeme i spavaju u istom krevetu. Iako tome često prethodi i zajedničko gledanje TV-a, gašenje svjetla, poljubac za laku noć čin je koji je vrlo intiman i zbližava partnere u usklađenim ciklusima odlazaka na spavanje.

Vrijeme provode zajedno, a ne na mobitelima

Doba pametnih telefona preuzelo je mnogo sfera života odraslih i onih najmlađih, no sretni parovi radije će zajedno pogledati film, otići u šetnju, razgovarati, boraviti u prirodi nego gledati svaki u svoj zaslon.

Smijeh

Nažalost, mnogi danas nemaju puno vremena za opuštanje i smijeh. Upravo zajednički trenuci ispunjeni smijehom mnogima su pravi luksuz, što itekako utječe i na odnose među partnerima. Oni koji nalaze više ovakvih prilika, češće su i sretniji i povezaniji parovi.

Šalju si poruke

Dan ispunjen obvezama i većinom, stresom, može itekako olakšati iznenadna poruka voljene osobe koja misli na vas. Sretni parovi ovakve sitnice neće zaboraviti jer znaju koliko puno znače. Barem jednom tjedno.

Ne zaboravljaju na nježnosti

Male nježnosti, poljupci u prolazu, štipanje ili škakljanje, često su samo “oznake” u prvim mjesecima veze. Oni koji uspijevaju to zadržati i u kasnijim godinama svog zajedničkog života, sretniji su i povezaniji.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.