Šest stvari koje nikada ne smijete raditi pred njim

Iako svaki par može odrediti svoje granice privatnosti, jedno je sigurno – postoje stvari koje nikada ne smijete uraditi ispred partnera! Ovdje je spisak rituala kojima čovjeka svog života treba minimalno izlagati.

Bez obzira jeste li u braku deset godina ili ste zajedno tek nekoliko mjeseci, svaki par prije ili kasnije dođe do točke nazvane zona komfora. Neke žene samo se prestanu dotjerivati u svakoj prilici, a druge pretjeruju dopuštajući da njihov muškarac vidi sve što se događa u njihovom svakodnevnom životu.

ODLAZAK U WC

Neki parovi nemaju problema da “to” rade s otvorenim vratima. Međutim, to je ritual koji baš nikada ne biste trebali učiniti pred njim. Iako možda želite da pokažete svoje pravo “ja”, vrata na toaletu su izmišljena s dobrim razlogom. To je vrlo privatno mjesto, zato predlažemo da zgrabite časopis, a ne svog muškarca.

UKLANJANJE DLAČICA

Nažalost mnogih prirodnih crnki, uklanjanje dlaka u nedjeljnom ritmu je rutina poput pranja kose. Ali posljednja stvar koju vaš frajer i u svojim najluđim snovima želi vidjeti je slika njegove drage kako se rješava dlaka s pazuha ili lica. Čupanje obrva ili brijanje nogu nije tako strašno, ali depiliranje brkova i čupanje dlaka iz nosa nije seksi. Osim ako vi i vaš muškarac ne volite da sve bude au-natural, držite ovaj higijenski ritual iza zaključanih vrata kupaonice ili kozmetičkog salona.

SKIDANJE EKSTENZIJA

Nosili ste umjetne uvojke u gradu, a sad ste se vratili kući. Hoćete li ih skinuti pred njim ili se zatvoriti u kupaonicu? Savjetujemo ovo drugo. Iako ekstenzije sjajno izgledaju, nema potrebe da mu demonstrirate kako izgleda kad se skidaju jer je taj proces, priznat ćete, pomalo čudan.

ISTRAŽIVANJE MITISERA I BUBULJICA

Prirodna potreba ljudske prirode je da se pogledom zalijepimo za ogledalo kad primijetimo aknu. Ali, potpuno je nepotrebno čistiti lice ispred svog muškarca. Mnogi muškarci nisu opterećeni svojom kožom kao žene i neće razumjeti zašto vas crni miteser na bradi čini nervoznom. Mogao bi čak pomisliti da je vaša opsesija kožom na licu pomalo čudna. Osim toga, ni vi ne biste željeli vidjeti kako se on rješava svojih bubuljica?

UPOZNAVANJE SA STEZNICIMA

Bez obzira koliko bili vitki, nema žene koja ponekad ne navuče steznik. Jednostavno, neke haljine samo malo previše pokazuju pa su Spanx i varijacije najjednostavnije rješenje za uski struk. Ali ti čudesni saveznici trebali bi biti dobro čuvana tajna među ženama.

GUNĐANJE O KILOGRAMIMA I TRAČANJE O BIVŠEM

Mnogi muškarci tvrde kako su to dvije teme koje nikada ne smijemo otvarati u vezi. Ništa više ne pokazuje vašu nesigurnost od rečenice: “Udebljala sam se od pizze”. Ako ste se udebljali, brbljajte o tome s prijateljicom ili još bolje trenerom fitnesa. A ako osjetite potrebu govoriti o bivšem, idite do prijateljica, jer one zbog toga i postoje. Naravno, razumijemo da postoje određene okolnosti u kojima morate dijeliti ove teme s vašim muškarcem, ali pokušajte to svesti na minimum.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.