Šest pogrešaka pri kupnji traperica

Jesi li znala da većina žena ustvari ne zna pravila kupnje savršenih traperica za sebe? Izgleda da postoji jako puno potencijalnih pogrešaka koje možda i nesvjesno radimo, a mi ćemo ti danas ukazati na njih.

Kupnja “na prvo isprobavanje”

Jesi jedna od onih koja uleti u kabinu, obuće traperice i ako odgovaraju – kupuje? Krivo. Prije kupnje obavezno malo hodaj u njima, sjedni, napravi neku vježbu u njima… Jedino tako ćeš vidjeti kako doista pristaju i kako se oblikuju prema tvojem tijelu.

Upala si u rutinu

Najveća pogreška je igrati na sigurno i stalno nositi isti model ili boju traperica. Zabavi se i isprobaj različite modele, možda čak i nešto na što nikad ne bi ni pomislila. Iznenadit ćeš se!

Kombiniraj prije kupnje

Sa sobom u kabinu ponesi nekoliko stvari nalik na one koje već imaš u svom ormaru i uz koje bi nosila traperice. Uvijek razmisli o tome s čime ćeš ih kombinirati i tek s tom kompletnom slikom u glavi odaberi svoj pravi par.

Prati pravilo stražnjeg džepa

Znači: donji rub stražnjeg džepa mora biti točno na mjestu gdje se sastaju tvoja guza i bedro. To optički podiže stražnjicu i figura odmah izgleda bolje.

 

Ne misliš na brojeve

Različiti brendovi imaju različite brojeve za različite modele – ako nosiš traperice broj 38 jednog branda, to ne znači da će ti taj broj odgovarati u svim dućanima. Zanemari brojke i uvijek pri isprobavanju sa sobom ponesi nekoliko različitih veličina.

Pazi na višak materijala

Oblik ženskog tijela je predivan, a s obzirom na to da ga viši struk savršeno naglašava – posebno je lijepo kad žene nose košulju uguranu u hlače i stave dobar remen, prenosi 24sata.hr. Ipak, pazi na jedno pravilo: ako je košulja preduga i kad je uguraš u hlače ima previše nakupljene tkanine, to neće izgledati dobro. Zato uvijek uz traperice biraj košulje koje ti nisu prevelike.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.