Šešelj: Ponosan sam na sve zločine koje mi pripisuju i spreman sam ih višestruko ponoviti!

Čelnik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ocijenio je kako je presuda koju je protiv njega donijelo Žalbeno vijeće suda u Haagu protupravna i najavio da će preduzeti ‘određene mjere’ protiv nje.

Šešelj je za agenciju Beta izjavio da je presuda protupravna iz formalnog razloga jer, kako je kazao, po anglosaksonskom pravu se ne može preinačiti oslobađajuća presuda u osuđujuću.

Prema njegovim riječima, u Hrtkovcima nikad nije bilo sustavnog i rasprostranjenog napada na civilno stanovništvo, piše Slobodna Dalmacija.

Takav napad je kada artiljerija tuče, kada minobacači pucaju. Nijedan Hrvat nije protjeran s područja Vojvodine, nego su svi prethodno zamijenili stanove i kuće i prošli mnogo bolje od Srba, rekao je Šešelj te dodao kako je “vrlo ponosan na sve pripisane ratne zločine i zločine protiv čovječnosti” i da ih je spreman u budućnosti ‘višestruko ponoviti’.

(www.jabuka.tv) 


9 komentara

 • Gospodo Haški lažovi i licemjeri. Što ne osudite bar Nizozemsku zbog genocida u Srebrenici. Pa nisu se oni jadni ljudi najeli gljiva pa umrli. Ja mislim da ih je netko pobio! Šugava i jadna Europo i dvolična mjerila. Samo su Hrvati zločinci, majku vam pojedinačno jebem Hašku!

  10
 • Ovo je realnost i stvarnost o toj famoznoj izmišljenoj nakaradi od Suda u Hagu koji je sebi dozvolio da se ova budala bahata,nakarada od Šešelja izrugava sa njim,vrijeđa ih i prijeti ponavljanjem istih zločina…O nekom kajanju ni govora..To svi gledamo,tužno posmatramo i moramo vjerovati u taj pošteni i nepristrani rad toga suda,koji je hvala Bogu okončao svoj režirani cirkus,zločinački naum prema žrtvi…..Dno-dna…

  2
  1
 • Ja se obraćam svim Hrvatima…
  Nije li Šešelj produžena ruka istog onog Vučića i Dodika koji kažu da neće biti granice na Drini,a koji su srdačno ugošćeni u Mostaru od predstavnika TAKOZVANE hrvatske vlasti i zajednice.
  Sramite se Hrvati ne zaslužujete ništa osim propasti.
  Srbi oduvijek imaju pretenzije prema hrvatskom teritoriju i tragično je da pušimo priče o ekonomiji,rebalansu,suživotu…Oni koji ne budu budni doživjet će sudbinu Vukovara,Škabrnje,Pakraca,Iloka,Skender Vakufa,Dervente,Modriče,Broda,Kupresa…
  Još za naših života Srbi će opet napasti,a vi bijedni hercegovci divite se Dodiku,i svaki dan čujem da je “kralj”…On je četnik kao i svi srbi!
  Hrvati su zbilja dotakli dno!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.