Šešelj nastavlja s odgovorima: Hrvatima nudi Nikolića na kresanje

”Ne samo da ću i dalje spaljivati hrvatske ustaške zastave, nego ću uskoro zapaliti cijelu Hrvatsku…”, jedna je od poruka Vojislava Šešelja kojima je odgovorio splitskoj Torcidi na poruke s tribina.

Naime, navijači splitskog Hajduka s tribina su poručili haaškom osumnjičeniku da umre, na što je on na svom Twitter nalogu odaslao nekoliko poruka. Riječ je o seksističkim porukama hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

Ranije je lider Srpske radikalne stranke izjavio kako njegovo ponašanje ne može štetiti Srbiji i njezinim građanima, te istaknuo da su njegovi potezi “samo razotkrili pravu suštinu odnosa Srbije i Hrvatske”, koji nikada, kako je naveo, nisu bili dobri i prijateljski.

“Hrvati su se uvijek ovako ponašali u internim kontaktima, a naši su neprekidno, što bi Srbi rekli, skidali gaće”, rekao je Šešelj, navodeći da ozbiljna vlast nikada ne bi reagirala na sitnu provokaciju, poput paljenja hrvatske zastave.

Šešelj je rekao da su se, po načinu reagiranja Hrvata u studenom i prosincu prošle godine, kada je privremeno pušten na slobodu iz Haaškog tribunala, “upecali kao somovi na dudubak” i da će se opet upecati, ali i da će im uvijek prirediti iznenađenje, na koje nisu spremni reagirati.


(Bljesak.info)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.