Serijska pljačkašica uhvaćena na djelu u Neumu

Djevojku koja je krala po Neumu, uhvatio je vlasnik kuće kojeg je pokušala opljačkati. Naš čitatelj E.O. nam je prenio svoje iskustvo s kradljivicom, kojoj on očito nije prva žrtva.

Rekao nam je kako ga je supruga probudila u četiri sata ujutro, govoreći kako ”žena odnese lapop”.

”Onako izgubljen u to doba mahinalno ustajem iz kreveta i pocinjem trčati za njom. U jednom trenutku čujem kako odbacuje laptop da joj ne smeta pri bijegu. Čak sam i pao i ozlijedio nogu, ali u tom trenutku mi nije smetalo ni da sam slomio nogu jer u afektu ne znam što bi me moglo zaustaviti”, navodi naš čitatelj i dodaje: ”U jednom trenutku sam ugledao kako prelazi cestu i sakriva se po jedan automobil na parkingu i onda usporavam da joj priđem. Taman sam došao do automobila kad u trenutku se stvorio još jedan susjed koji je bio budan i gledao kako je ganjam. Ona je legla ispod automobila i pokušala da se podvuče pod isti. Nas dvojica smo je pritisnuli nogama i pozvali policiju koja je stvarno došla za 3 minuta”, prepričava naš čitatelj detalje dramatičnog događa.

Rekao je kako kradljivica u policijskoj stanici nije htjela ništa priznati više od sat vremena.

”Nakon sat vremena ispitivanja priznaje da je ulazila četiri puta u moju kuću (vrata su uvijek otvorena kao i kod 70% turista zbog vrućine) i iznosila malo po malo, a toliko spretno da nitko od nas četvero nije ništa čuo. Uzela je 4 mobitela, 4 novčanika, nekih ruksaka, dva laptopa od kojih je onaj što je bacila i oštećen. Sve to je lagerovala u sobi koju je iznajmila oko 22.00 sata te noći i nalazi se u kuću odmah do moje”, objašnjava naš čitatelj.

Dodaje da je djevojka priznala krađe i odvela ih u sobu u kojoj su sve stvari bile na krevetu lijepo složene i spremne za prodaju.

”U 04.08 sati je slala nekome slike svih stvari koje je ukrala. Nisam ja jedini oštećen tu noć jer smo naslijedili još stvari manje vrijednih koje je ukrala na druga dva mjesta. Policija je tri dana tragala za njom, ali nisu imali dokaze i nije uhvaćena na djelu. Ne znam joj ime i prezime jer nisam ni pitao,samo su mi iz MUP-a rekli da ce mi doći poziv za sud. Znam samo da je iz Hadžića”, rekao je naš čitatelj i dodao kako ne kradu samo muškarci nego i žene.

Pohvalio je policiju koja je tu noć radila na njegovom slučaju.

”Za policiju sve pohvale i ovako trebaju raditi svi u našoj policiji, profesionalni su bili do kraja i vidjelo se da im je stalo da se uhvati i da se nađu stvari”, rekao je naš čitatelj, koji je svoju priču iznio s ciljem da upozori druge građane na ovakve događaje.

(Bljesak.info)


9 komentara

  • Jest svaka cast sto su je uhvatili, ali od kuda vi znate da je iz Bosne. Jer ja nisam iz Bosne, ja sam iz Hrvatske, ali nemojmo odmah prepisivati na nekoga ako neznamo odakle je zena

  • Jure iz precasne nam Hrvatske kako ne znamo odakle je zena kad pise iz Hadzica??? A ti koji pises jest si isto iz Bosne ili barem iz Mostara …jesi maaajke mi.

  • Lopov je uvijek lopov bez obzira na mjesto i naciju. Zbog toga i jest naopako jer se odmah sudi po vjeri i naciji.

  • Dobro je da su je uhvatili. Ali ona je kap u oceanu. Što vrh policije ne naredi hvatanje tajkuna kriminalaca?? Kako da ne. Te tajkune kriminalce političare lopove na sudu brane najelitniji advokati. A sirotinja kada nešto ukrade odmah se uhvati. Užas licemjerje. I mi hrvati vjernici ha ha ha ha ha ha ha ha ha koja laž..

  • Ko ovdje vjeru spominje molim vas??? Zenska je iz Hadzica i to je to. Lopov nema vjere odnosno ima ih svih vjera. U Bosni ima i katolika i svekolikog puka kao i u Hercegovini.Ima u nas lopova oli doli..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.