Sergej Ćetković gost na koncertu Massima Savića 12.4. u Skenderiji

Zbog sudjelovanja na dodjeli Glazbene nagrade Porin, koja se održava 29.03., sarajevski koncert Massima Savića, prvotno najavljen za 30.03. u dvorani Mirza Delibašić, pomjeren je na 12. travnja.

Publiku očekuje Massimov najveći solo koncert u Sarajevu u kojem će uživati u najvećim hitovima iz svih njegovih glazbenih epoha- od onih sa Dorian Gray, do posljednjeg albuma „Sada“, koji je nominiran za 6 nagrada Porin.

Upravo ovaj album- „Sada“ očekuje 40 najbržih kupaca ulaznica za VIP parter za koncert u Skenderiji.

Za kupljene dvije ulaznice za VIP parter, 40 najbržih fanova na poklon dobiva novi Massimov album „Sada“. Ovu pogodnost je moguće iskoristiti samo na prodajnim mjestima Artikulacija /BKC i plato Skenderija. Drugu pogodnost, za kupce ulaznica za tribine, Massimovoj publici su osigurali radijski partneri koncerta RSG i Antena Sarajevo. Naime za kupljene dvije ulaznice za tribine do 01.04., treću dobivaju na dar. I ovu pogodnosti je moguće iskoristiti isključivo na pomenutim prodajnim mjestima ulaznica, pojasnili su organizatori iz agencije PRimera.

No, to nisu jedine lijepe novosti vezane za Massimov koncert u Sarajevu.

Osim sjajnog benda, koji okuplja mahom vrsne glazbenike, Massimu će se kao specijalni  gost na pozornici u Skenderiji pridružiti i Sergej Ćetković.

Iznimno se veselim što će mi se na pozornici u Skenderiji pridružiti dragi kolega i prijatelj Sergej Ćetković. Već smo nekoliko puta nastupili zajedno i voljeli bismo tu nevejrojatnu energiju prenijeti i sarajevskoj publici. On je autor mog posljednjeg singla Nisam spreman i počašćen sam što mi je ‘prepustio’ tako veliku pjesmu, kazao je Massimo.

Cijela dvorana za ovaj koncert će imati sjedeću postavku. Ulaznice je sve manje, a u prodaji su dostupne na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sustavu kupikartu.ba.

(www.jabuka.tv) 


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.