Serena svojim postupcima šokirala organizatore Wimbledona

Organizatori Wimbledona su se u povijesti susretali s raznim problemima, ali Serena Williams ih je dovela u situaciju u kakvoj nikad nisu bili.

Amerikanka je u petak prije početka turnira sa sestrom Venus trenirala na terenu broj 15. Kako piše Daily Mail koji je objavio i ekskluzivne fotografije, Serena nije nikako mogla ući u udarac i bila je strašno ljutita na sebe. U jednom trenutku je viknula, četiri puta raspalila reketom u travu i slomila ga. Bacila ga je pokraj klupe, uzela stvari i ljutito odšetala s terena.

Njezini udarci drastično su oštetili nove travnjake koji su bili savršeno pripremljeni za početak turnira, a skupljači loptica su morali skupljati dijelove njezina reketa s trave.

Ove nedjelje, devet dana kasnije, objavljeno je da je Amerikanka kažnjena s 8000 funti (65.000 kuna) zbog nesportskog ponašanja i uništavanja inventara kluba.

Takve kazne inače se donesu istog dana, ali u ovom slučaju smo tako dugo vijećali jer se na Wimbledonu nikad nije dogodilo da netko ošteti teren na treningu. Budući da je riječ o vrlo poznatoj i velikoj igračici, željeli smo prikupiti što je više moguće dokaza, snimki i fotografija kako bismo ispravno odlučili, citirao je Daily Mail izvor iz All England Cluba.

Serenin izljev bijesa snimio je fotograf Daily Maila koji se slučajno našao kraj terena u tom trenutku.

Bilo je jasno da joj ne ide i da ne uživa.

Mučila se da spoji par udaraca i onda je pukla.

Raspalila je reketom u teren, a on se nije odmah slomio. No, Serena je njime nastavila mlatiti i onda se slomio, rekao je fotograf.

Iskreno, na to sam potpuno zaboravila. Sjećam se samo da sam bacila reket, kratko je komentirala Williams nakon pobjede protiv Alisson Riske u utorak, prenosi Index.hr.

Daily Mail je objavio da se Amerikanka pismom ispričala organizatorima, ali da je to nije spasilo od kazne. Sereni to nije prva kazna na Grand slamovima. Prije tri godine je u Wimbledonu kažnjena zbog razbijanja reketa u 2. kolu protiv Christine McHale, a prošle godine je nakon legendarne svađe sa sucem Albertom Ramosom na US Openu dobila 13.000 dolara kazne.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.