Senad Misimović: Nismo bili zainteresirani za dovođenje Gorana Sablića!

Predsjednik FK Željezničar, Senad Misimović, u razgovoru za SportSport.ba demantirao je špekulacije kako njegov klub namjerava na poziciju šefa e angažirati Gorana Sablića, koji je zadnjih sezonu i pol na kormilu NK Široki Brijeg.

“Naš klub nije razgovarao s trenerom Sablićem i da smo bili zainteresirani, mi bismo to objavili. Klub skautira igrače i trenere, ali razgovora nije bilo. Mi želimo napredovati. Najopasnija je stvar što nema navijača. Kada ih nema, mi imamo problem, a zbog njih igramo. Nisam kompetantan da ocjenujem učinak igrača. Imamo pozitivne igrače koji rade mnoge stvari koji mi ne vidimo. Konačan izvještaj će odrediti sudbinu pojedinih igrača”, kazao je ovom prilikom Misimović.

Također, u razgovoru je iznio zanimljive detalje o tome kako je njegov klub navodno imao nemoralnu ponudu da im se pomogne doći do naslova prvaka u tekućoj sezoni!

“Bilo je nemoralnih ponuda da nam pomognu kako bi došli do titule. Jesu li prvenstva bila regularna, to će odrediti nadležne institucije, ali vidjeli smo da protiv nas nitko nije igrao u pričuvnom sastavu. Klubu koji nam je nudio ozbiljnu ponudu zaprijetio sam prijavom, ali nisam to učinio. U slučaju da je ponuda bila ozbiljna, prijavio bih je”, istakao je Misimović.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.