Seksi smetlarka postala internet senzacija

Seksi smetlarka iz Rio De Janeira postala je prava internetska senzacija u Brazilu nakon što je na društvenim mrežama objavila zamamne fotografije sebe u narančastoj uniformi.

Rita Mattos pronašla je slavu preko noći zahvaljujući brzom širenju njezinih fotografija. Odjevena uniformu radnice lokalne čistoće, Rita je prošlog tjedna izazvala pravi boom među brazilskim korisnicima WhatsAppa.

rita 4

Dvadesettrogodišnjakinja je već prozvana ‘seksi čistačicom’, a njezine su fotografije na Facebooku potpuno izbezumile muški dio populacije. Pogotovo fotografije u bikiniju gdje Rita otkriva sve svoje adute.

Međutim, Mattos, koja mjesečno zaradi oko 4000 kuna, iskritizirala je svoju eksponiranost i obožavatelje navodeći kako je pozitivno diskriminiraju u odnosu na njene ne toliko lijepe kolegice. No, priznaje da bi pozirala gola kada bi dobila pravu ponudu.

rita 3

– Ljudi su iznenađeni kada vide lijepu djevojku koja radi kao smetlarka. Kažu mi da bi mogla naći bolji posao od čišćenja i čupanja korova. No, zašto bi smetlari, nužno, trebali biti ružni. To je čista predrasuda. Ponosna sam na svoj posao i iako je težak, zna biti vrlo zabavan – ispričala je Mattos za lokalni tabloid.

rita 7

Svakog se dana budi u 4,20 sati i radi smjenu i do 12 sati, čisteći ulice Realengo četvrti u Riju.

Navikla je, kaže, na dobacivanja i zvižduke, no nikada nije očekivala da će postati nacionalni seks simbol. Posljednjih sedam godina je u vezi, a dečko joj je također smetlar.

rita 5

Iako se na početku žalila na iznenadnu slavu, sada će je pokušati iskoristiti u poslovne svrhe i postati modelom. Od posla neće sigurno odustati jer, tvrdi, upravo je to drži u kondiciji.

(www.jutarnji.hr)

5 komentara

Komentiraj: