Sedam stilskih pogrešaka koje radiš potpuno nesvjesno

Da, čak su i najveće StreetStyle ikone ponekad nosile premale (ili prevelike!) cipele ili nosile kompletno krivo donje rublje uz neki outfit. Ponekad greške koje i sami radimo najbolje vidimo na drugima. Zato smo danas odabrali 7 najčešćih stilskih pogrešaka koje vidimo na drugim ženama, kao i 7 rješenja kako ih popraviti.

Ne krojiš odjeću po svojim mjerama

Ako otkriješ da ti neki komad baš i ne stoji kako bi trebao, totalno se isplati prekrojiti ga po svojim željama. Čak i najmanja promjena na određenom komadu može ga totalno prilagoditi tvojim željama, a vi ćete izgledati sređenije. Ovo pravilo pogotovo vrijedi za hlače jer nema ništa gore od predugih nogavica ili preširokog struka.


Voliš pretjerati s modnim detaljima i dodacima

Možda misliš da je najlakši način kako podići outfit natrpavanjem modnih dodataka, ali ovo bi ustvari moglo i pokvariti cijeli tvoj dojam.

Pink and yellow in @oscardelarenta 💗 #nyfw #ootd ——- Rosa e amarelo – usando @oscardelarenta 💗

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

Ne odijevaš se prilagođeno sezoni

Lako je ignorirati činjenicu da ljeto dolazi kraju, ali pripremi se na to da ćeš izgledati smiješno budeš li hodala golih nogu u listopadu.

Just two girls and a cow chillin at the @back40ri 🐮 ❤️ 👯 @dariavalles

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Nosiš preveliku odjeću

Oversized look itekako je popularan i stylish kada ga se dobro nosi, ali tanka je granica između neurednog i modernog.

For 24 hours to London. I mean 21 hours. Our flight is delayed.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Uporno nosiš trendove koji ti ne stoje

Nemojte misliti da ti treba baš svaki trendi komad u ormaru. Koliko god čupave natikače izgledaju super na Rihanni, ako ne odgovaraju tvojem osobnom stilu, glupo je na takav komad bacati novac.

Biraš krivi grudnjak za outfit

Donje rublje kao outfit trenutno je itekako IN, ali krivi grudnjak u kombinaciji s prozirnom košuljom može uništiti tvoj kompletan look.

Stalno iznova kupuješ iste komade…

Koliko točno bendovskih T-shirt majica jedna djevojka treba? Pogotovo onih koje nakon dva pranja možeš baciti u smeće. Radije investiraj u basic, kvalitetni komad kojem ćeš se stalno vraćati, prenosi 24sata.hr.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: