SDP BiH se želi ”probiti” u zapadnu Hercegovinu

Socijaldemokratska partija (SDP) BiH treba jačati unutarstranačku strukturu na području Republike Srpske i zapadne Hercegovine, zaključeno je na sjednici Vijeća za razvoj SDP-a BiH.

Potvrdio je to Feni potpredsjednik Glavnog odbora SDP-a BiH Ivan Boban navodeći da se na tim područjima SDP nije uspio dovoljno jasno politički pozicionirati.

”Zato smo dali preporuku tijelima stranke da se izradi analiza dosadašnjeg načina djelovanja na prostoru BiH ako želimo biti bh. stranka s punim kapacitetom. Na osnovu toga, napravit će se smjernice daljnjeg djelovanja”, kazao je potpredsjednik Foruma sindikalnih aktivista SDP-a BiH Behzad Čirkin.

Članovi Vijeća zaključili su i da određena nezavisna agencija izradi strategiju djelovanja stranke, što treba pomoći u njezinom djelovanju na prostoru RS-a i zapadne Hercegovine.

U tom pogledu, potpredsjednik SDP-a Goran Ljubojević smatra da se u zemlji treba manje raditi na afirmiranju različitosti, te stvarati percepcija da “smo svi isti, a da su nam razlike malo utjecajne na naš svakodnevni život“.

(Fena)


5 komentara

  • Mrzim SDP – enjare iz dna duše, ali se bojim da će steći puno pristaša, jer ovi sadašnji vlastodršci rade samo naopako i “pridase”.

  • Zašto NE !!!!
    Dosta ovih govana koji 20 godina uživaju oni i njihovi bliži a ostali VIKO, CMILJE, DUHAN….in na kraju oni sjebu sve jer poravnaju brdo, dovedu gladni narod da kopa a oni po kafićima prepričavaju koliko su posadili cmilja…onda kreiraju otkupnu cijenu i njima dobrooooooo………ali ipak ću glasat za HDZ jer nek moj susjed ima a ja ću se divit njemu…HDZ,HDZ,HDZ

  • Jacanje sdp.a? Znate kada? Nikada! A mozda ni tada! Plus sto se mi ovdje gledamo rijesit ovih kvazidomoljuba iz adezea i aespea i jos kojekakvih lopina a jos bi nam im i vi pridosli u pomoc peljusat narod! Ne moze!!!

  • Bilo bih korektnije i poštenije da imamo SDP-ju i u ZHŽ-ji,pa tko ju voli neka ide tamo,ali bi tako bili prepoznatljivi nitko nebih glaso za njih.Ovako imamo HDZ-cu i sve komunjare ušle tu i glume velike hrvatine,vjernike katolike,naravno radi osobnog interesa i koristi. Ovo je gore kada ljudi koji u duši,srcu vole SDP-ju,crvenilo,žale za Jugom,takozvane komunjare,udbaši djeluju unutar HDZ-ce i HDZ-1990 i HSP. Ovo je najgori mogući scenari koji nam se dešava i koji je na snazi zadnjih 10-15 god. Zdravo hrvatsko tkivo,iskreno hrvatstvo,domoljublje,dostojanstvo,poštenje hrv.čovjeka se urušava i nagriza iznutra iz sopstveni redova. To je najgori mogući scenari.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.