Schmidt: Samo kroz zajedničke napore možemo zaustaviti značajan odljev mlađe populacije

Iz OHR-a su se u subotu oglasili priopćenjem u kojem su potvrdili da je novoimenovani visoki predstavnik Christian Schmidt u petak s obitelji stigao u Bosnu i Hercegovinu.

Kako se navodi u priopćenju, po dolasku je posjetio manastir Tvrdoš kod Trebinja i Blagajsku tekiju.

Schmidt je izrazio divljenje prema bogatom kulturnom naslijeđu Bosne i Hercegovine.

Istaknuo je da se samo kroz zajedničke napore i posvećenost cijelog društva, te uz podršku i pomoć međunarodne zajednice, Bosna i Hercegovina može vratiti na put napretka i zaustaviti značajan odljev mlađe populacije, stoji u priopćenju OHR-a.

(www.jabuka.tv)
15 komentara

 • Sve radnike..
  Izrabljuju..
  Hrvati hrvate..
  Srbi srbe..
  Pogledajte cjene i place..
  Bih je sastavljena od feudalnih jedinica..
  Sto ocekivat..

 • Schmidt dolazi iz demokratije da pomogne da i vas dodje demokratija, covjeku…ne Hrvatu, Srbinu, Bosnjaku…samo eto da i vi dole to skuzite.

  • Ma takvi kao ti sto su zaludeni Njemackom vi i jeste napravili stete, i dan danas zivite tamo izgradujete tudinu i trosite novac , pa govorite kako ovdje nista nevalja ma ostani tamo, ja sam inace nedavni povratnik.

  • Ma kakva demokratija, vi Muslimani mislite pod parolom demokratije pravit islamsku državu. Čak ste se nazvali “Bošnjaci” da prisvojite povjest Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Neće vam to proć.

   A ovi Njemci i Austrijanci ne znaju šta znači tri naroda.

   Ni za milimetar od Dejtina.

 • Hvala ti na svemu Herr Schmit.Sto se tice nas nisi trebao ni dolaziti.Dosao si radi svojih 25000 £.Hvala na svemu vrati se u Dubrovnik okupaj se i prti nach Deutschland.Auffidersen..

 • Njemačka država je največi kočničar-moderne hrvatske države ali to glupasti Hrvati ne vide.Zar je Hitler ikada bio za razbijanje KRALJEVINE jUGOSLAVIJE I STVARANJE NDH-a!
  Nije, nego za jaku Srbiju u kojoj bi Hrvati bili podjarmljeni,Srečom su srbijanci glupasti pa su nasjeli na britansku urotu svrgavanja kneza i tako njemcima pomrsili planove a glupi su ijedni i drugi.

  • Njemci i Austrijanci su odveli Židove iz čitave Jugoslavije u njemačke i austrijske Logore pa okrivili Hrvate. Židovi su odvedeni iz svih krajeva Jugoslavije ali o tome danas niko ne govori.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.