Schmidt: BiH mora iskoristiti povijesnu priliku

Visoki predstavnik Christian Schmidt je danas bio na sastanku u Bruxellesu.

Tamo je podijelio informacije o aktualnoj političkoj situaciji u BiH sa članovima Odborima za vanjske poslove Europskog parlamenta.

Naglasio je da BiH mora iskoristiti povijesnu priliku nakon što joj je odobren kandidatski status za članstvo u Europskoj uniji.

Njegova informacija objavljena je na Twitter nalogu OHR-a. 

(www.jabuka.tv | Foto: Armin Durgut/Pixsell)

9 komentara

  • Prvo gospodo iz EU morate shvatiti da se BiH ‘naj’ prvo MORA urediti/ napraviti da je to stvarno drżava tri konstutivna ravnopravna Naroda , pa tek onda raditi stvari koji su u interesu EU i Amerike.
    Bez toga reda….je u BiH….. samo mučenje za sve.

    • Treba ono urediti da te ne loze Covici i Bakiri i Dodici da se lozis na apsolutne gluposti poput nacije i vjere, a rasteretiti poduzetnike i radnicke place, dici standard. To ono treba, a puca mi neka stvar hoce li mi to ponuditi ”moj” ili ”njihov”, covjek je jedan, a mozes biti covjek ili mozes biti govno. Trece nema.

  • Smidt , prvo ti nadji papire dajtonskog mirivnog ugovora pa procitaj i ti a i svi predstavnici naroda sta u njemu stoji. Kad procitate slozite se oko procitanog i radite po tome. Ovako svak potpiso a radi po svome koda su tri sporazuma potpisana a ne jedan. I EU vise nezna pa tako sprovodi politiku po svome uvjerenju mimo ljudi kojinzive ovde a neide im nimalo na korist. Ko sto je gore iznad neko napiso i ja se slazem stim , prvo uredite drzavu da bar lici na nesto pa onda usavrsavajte politiku. Ovako samo ruglo jedno veliko.

  • Burazeru,u nas je svaka godina povijesna….a žibje mi više s očiju s tim POVIJESNIM danima,godinam,izborima.Evo što nas naši lože pa si nas i ti još došao ložit s tim POVIJESNI

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.