Savez odgovorio Olimpiku: Nisu isplatili dug igračima, idu u najniži rang natjecanja

Povodom priopćenja koje je u petak objavio FK “Olimpik”, a nakon što je na adresu Saveza službeno dostavio obavijest o napuštanju m:tel Premijer lige BiH, NS BiH obavještava javnost:

Upoznati smo s teškoćama s kojima se suočava ovaj klub te smo sa svoje strane učinili sve kako bismo im pomogli u prevladavanju svih problema u skladu s našim pravilnicima.

FK “Olimpik” je odlukom Disciplinskog povjerenstva NS BiH bio dužan ispuniti obveze prema igračima i članovima svoje administracije.

Do 20. svibnja 2021. kada je bio krajnji rok za ispunjenje ovih obaveza FK “Olimpik” nije izvršio uplatu svojim igračima i članovima administracije u iznosu od 82.156 konvertibilnih maraka, a koje su nastale u prethodnom razdoblju.

Neispunjavanjem obaveza iz članka 117. Disciplinskog pravilnika u vezi s financijskim obavezama, a na osnovu pravosnažnih odluka Disciplinskog povjerenstva NS BiH, klubu je nastupila suspenzija u nastavku natjecanja.

Kako stoji u članku 63. Disciplinskog pravilnika, klub koji neopravdano odustane od prvenstvenog natjecanja, bit će kažnjen vraćanjem u najniži stupanj natjecanja i kaznom od 6 do 12 negativnih bodova.

Natjecanje u okviru m:tel Premijer lige nastavit će se u skladu s Pravilnikom i Propozicijama o nogometnim natjecanjima BiH.

Ovim činom FK “Olimpik” je nastojao da neispunjavanjem svojih obaveza teret odgovornosti prebaci na NS BiH. Administracija Saveza je uvijek na raspolaganju svakom klubu u iznalaženju rješenja i prevladavanju problema u njihovom radu, zato nas je još više iznenadio potez FK “Olimpik”, priopćeno je iz krovne kuće bh. nogometa.

Olimpik istupio iz Premijer lige

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • stato ima kriminalni ns savez.da rekne.treba iducu premijer ligu bojkotovat dase smjeni ns.akoseto neuradi blokirat prvenstvo tuzit ns savez uefi.ovo prvenstvo proglasit neregularnim.ovoje prevrsilo svaku normu civilizacije.sudise po diktatu cetaija vice zeijkovica.lesinara.jeboti pas mater

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.