Sasvim novi Dacia Logan – Jabuka.tv

Sasvim novi Dacia Logan

Prostrana obiteljska limuzina već od 19.900 KM.

Potpuno novi Logan otkriva svoj potpuno prerađeni dizajn. Preuređeni prednji kraj i robusna silueta ističu se novim LED svjetlima u obliku slova Y, potpisom marke. Ova limuzina se može pohvaliti praktičnom opremom, modularnim prtljažnikom i jednim od najprostranijih interijera u svojoj kategoriji, što znači da će cijela obitelj uživati u najboljem mogućem putničkom iskustvu.

Potpuno novi Logan kombinira stil i robusnost s redizajniranim odbojnikom, istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y i kromiranom rešetkom hladnjaka. Novi Logan u svim verzijama donosi i LED svjetla.

Ergonomski raspored, visokokvalitetni materijali, nadzorna ploča i ploče vrata presvučene tkaninom i još mnogo toga. Potpuno novi Logan čini potpunu razliku svojim suvremenim stilom.

Novi Dacia Logan obiluje modernim tehnologijama koje će vas oduševiti. Izaberite jedan od tri multimedijskih sustava, izbor je vaš. Pazite na cesti i pronađite sve potrebne informacije na velikom 8-inčnom ekranu osjetljivom na dodir s bežičnim zrcaljenjem pametnih telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. Povežite svoj pametni telefon s lakoćom Bluetooth® vezom ili utičnicom i USB utičnicama. Kvaliteta zvuka 6 integriranih zvučnika zasigurno će vas oduševiti.

Novi Dacia Logan dostupan je i s plinskom instalacijom u verziji ECO-G 100 već od 23.000 KM. Dobitna kombinacija! Kontrolirajte potrošnju i smanjite proračun za održavanje pomoću naših motora dizajniranih da podrže vašu dnevnu rutinu.

Saznajte više na www.dacia.ba

*Sponzorirani članak