Sarajevo: U pucnjavi ubijene dvije osobe

U pucnjavi koja se dogodila u subotu u 1.15 sati u Ulici Hadži-Sulejmanova do broja 11, općina Centar Sarajevo, dvije osobe su smrtno stradale.

Nakon dojave građana, policijski službenici Policijske stanice Centar su u privatnom vozilu Golf II, plave boje, bez registracijskih oznaka, zatekli dvije nepoznate muške osobe s vidnim ozljedama po tijelu.

Na lice mjesta stigla je ekipa Zavoda hitne medicinske pomoći Županije Sarajevo, a liječnici su konstatirali smrt dvije nepoznate muške osobe uslijed ozljeda zadobivenih hicima iz vatrenog oružja.

Također na mjestu događaja policijski službenici su zatekli A.V.(1992.) iz Vogošće, koji je izjavio da je očevidac navedenog događaja te da mu je poznato da je jedna stradala osoba Ć.A. (1989.) iz Sarajeva, dok je druga osoba H.E. (1990.) iz Sarajeva.

Radeći na rješavanju ovog kaznenog djela policijski službenici PU – PS Stari Grad, su u Ulici Braće Skanazi b.b., kod policijskog službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH zatekli su osobu B. S. (1991.) iz Sarajeva, kao i predmet izvršenja navedenog kaznenog djela, automatsku pušku.

B.S. je uhićen i priveden u PS Stari Grad zbog rješavanja navedenog događaja.

Po završetku očevida, a po nalogu dežurnog tužitelja, tijela stradalih su prevezli radnici JKP Pokop u prosekturu Bare radi obavljanja potrebnih vještačenja, priopćeno je iz MUP-a ŽS-a.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: