Sandra Bullock velikodušnom gestom prema beskućniku raznježila mnoge

Velikodušna gesta Sandre Bullock raznježila je mnoge. Glumica je donirala 5000 dolara Svendu Petersenu, 89-godišnjaku koji je s 86 godina postao beskućnik, piše Story.hr.

“Nekad prođe četiri ili pet dana, a da ništa ne pojedem. No, dok imam nešto za popiti, sretan sam”, rekao je Svend za CBS-2. Peterson je radio za hotel na Beverly Hillsu više od 40 godina i tako upoznao mnoge zvijezde te zaradio nadimak “Princ bazena”.

Nakon što se spletom nesretnih okolnosti našao na ulici, njegovi su prijatelji počeli skupljati donacije za njega putem GoFundMe online platforme. Cilj im je prikupiti dovoljno novca kako bi Svendu kupili jednosoban stan u Los Angelesu i maknuli ga s ulice. Svend ima i dugovanja prema državi. Poreznoj upravi duguje oko 71.000 dolara od prodaje svoje kuće. Kako je ostao bez novca i bez kuće, spavao je pod mostom.

Iznos koji su njegovi prijatelji za njega tražili iznosio je 5900 dolara za polog, što je bilo dosta za stanarinu i hranu za tri mjeseca, dok ne stane na noge. Do sad su prikupili skoro 30.000 dolara, a više od 350 ljudi priskočilo je u pomoć. Jedna od njih bila je i poznata glumica Sandra Bullock, koja je donirala 5000 dolara i ostavila poruku: “Sve će biti u redu, Louis Bullock (moj sin)”.

Svi su pohvalili gestu 52-godišnje glumice koja je opravdala titulu jedne od “Miljenica Amerike”.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.