Samsung predstavio nove modele iz popularne Galaxy A serije

Samsung je službeno predstavio modele pamernih telefona Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju savršene slike visokog kvaliteta čak i u uvjetima jakog osvjetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Bilo da želite da napravite savršen selfi ili se povežete preko superkvalitetnih videopoziva, Galaxy A54 nudi nevjerovatne detalje zahvaljujući 32 MP prednjoj kameri.

Novi pametni telefoni prave video snimke impresivne jasnoće, bez zamagljenja, uz unaprijeđenu optičku stabilizaciju slike (OIS) i video digitalnu stabilizaciju slike (VDIS). Čak i ako im ruke nisu stabilne ili snimaju u pokretu, korisnici mogu biti sigurni da će napraviti nevjerojatan sadržaj. Za avanture kada padne noć i u uvjetima slabog osvjetljenja, Noćni režim rada pomaže korisnicima da snime više detalja povećanjem veličine piksela kamere.

Prvi put na najnovijim uređajima Galaxy A serije, korisnici sada mogu lakše ukloniti neželjene sjenke i odsjaje zahvaljujući unaprijeđenim alatima za uređivanje.

Oba uređaja se odlikuju imerzivnim Super AMOLED ekranima od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su unaprijeđena za savršenu vidljivost napolju, čak i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Uz unaprijeđen Vision Booster i stopu osvježavanja od 120 Hz, ovi ekrani su vjerni pratitelji korisnika pri promjeni uvjeta osvjetljenja.

Samsung Galaxy A54 5G

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G također jamči čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja sigurnosnih funkcija. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da pristupe najnovijim softverima i sigurnosti radi maksimalnog vijeka korištenja pametnog telefona.

Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne sigurnosne funkcije. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu sigurnost visoke razine. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za sigurnost i privatnost, preko koje lako može vidjeti kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka.

Kada korisnici žele podijeliti važne datoteke koji sadrže osjetljive ili osobne informacije na najvišoj razini privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share. Ona omogućava dijeljenje datoteka samo s naznačenim primateljima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja screenshotova.

Samsung Galaxy A34 5G

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su također kompatibilni sa Samsung Galaxy ekosustavom za savršenu povezanost između uređaja. Korisnici mogu dobiti 100GB prostora na Cloudu i jednostavno kopirati fotografije na OneDrive tijekom besplatnog probnog razdoblja od šest mjeseci za Microsoft 365 Basic aplikaciju koja je dostupna na Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G.

Galaxy A54 5G i A34 5G će biti dostupan u četiri boje, i to Galaxy A34 5G u crnoj, srebrnoj, svijetlozelenoj i svijetloljubičastoj, a Galaxy A54 5G u crnoj, bijeloj, svijetlozelenoj i svijetloljubičastoj boji.

Oba uređaja će u Bosni i Hercegovini biti dostupna od početka travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 749 KM za Galaxy A34 5G, te po preporučenoj cijeni od 949 KM za Galaxy A54 5G.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.