Sammir se vraća u Hrvatsku: Sve je dogovoreno, samo trebamo još potpisati ugovor

Već se neko vrijeme nagađa da bi se 32-godišnji Sammir mogao vratiti u Hrvatsku, a sada su ta nagađanja praktički potvrđena. Naime, nakon epizode u 2. brazilskoj nogometnoj ligi za Sport Club do Recife, odlučio se za povratak u Hrvatsku, a njegovu želju iskoristila je Lokomotiva koja je brzo s njim stupila u kontakt i započela pregovore.

Direktor Lokomotive Božidar Šikić nije skrivao da u klubu žele Sammira.

Kako sada stvari stoje, Sammir postaje naš igrač. Brzo smo se dogovorili i preostalo je samo potpisivanje ugovora. Nadam se da je u dobrom stanju te da je to dobar potez. Sammir je bivši reprezentativac i bit će veliko pojačanje te će našoj momčadi dati novu dimenziju, rekao je Šikić.

Naime, Sammir je kao Dinamov igrač dvaput (2010. i 2012.) biran za nogometaša godine u HNL-u, a u Lokomotivi se nadaju da će doći što prije i u što boljoj formi kako bi mogao konkurirati za momčad.

Sammir dok je igrao u Dinamu

Trener Lokomotive Goran Tomić ni sam ne zna na čemu je, zna da u klub dolazi kvalitetan nogometaš s bogatim iskustvom, ali i igrač koji je u Zagrebu jedno vrijeme bio poznatiji po noćnim provodima nego po nogometu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.