Salzburgov sportski direktor otkrio u kojem europskom velikanu Haaland nastavlja karijeru na ljeto | Jabuka.tv

Salzburgov sportski direktor otkrio u kojem europskom velikanu Haaland nastavlja karijeru na ljeto

Talentirani norveški napadač Erling Haaland (20) na kraju ove sezone napustit će redove dortmundske Borussije, barem ako je suditi po izjavi jednog od čelnika njegovog bivšeg kluba Salzburga.

Haaland je pokazao nevjerojatne napadačke sposobnosti kao igrač austrijskog Salzburga, zbog čega je zimus kupljen od strane Borussije i za kratko vrijeme postao je jedan od najtraženijih nogometaša današnjice, prenosi Sportsport.ba

Sportski direktor Salzburga Christoph Freund uvjeren je da će Haaland po završetku ove sezone potpisati za slavni Liverpool, iako se ranije povezivao i s nekoliko drugih velikih momčadipoput Real Madrida ili Barcelone.

Može igrati za bilo koji klub na svijetu. S takvim mentalitetom i samopouzdanjem koje ima, može obilježiti europski nogomet u idućim godinama, rekao je Frenud, pa je objasnio kako su tekli pregovori između Salzburga i Borussije.

To je bilo isuviše kratko. On mi je rekao da je spreman igrati u Borusisji i mi nismo željeli  stati mu na put. Sve ja na kraju ispalo onako kako su svi željeli.

Na pitanje gdje bi Haaland mogao nastaviti karijeru, on je kazao: Mislim da ide u Liverpool, zapravo sam uvjeren u to.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: