Sajam vjenčanja u Hercegovini slavi mali jubilej!

Ususret 5. Sajmu vjenčanja powered by BH Telecom, koji će se održati 14. i 15. ožujka 2015., snimljena je reklamna kampanja s poznatom pjevačicom Renatom Končić Mineom. Minea je ekskluzivno za tu svrhu odijenula prekrasnu, bijelu, čipkastu vjenčanicu branda Demeterios, iz salona vjenčanica Bakus Sposa, koja joj je stajala savršeno.

Vizažistica Marijana Džolić Maca pobrinula za blistav izgled Minee, dok je za savršen izgled njene kose bio zadužen čuveni frizer Mijo Majher.

Povijesni hotel Esplanade, u centruZagreba, bio je idealna lokacija za ovogodišnji vintage stil same kampanje. Fotograf Mate Zamljić iz Waf studija svojim dugogodišnjim iskustvom zaslužan je za fotografiju koja reklamira 5. Sajam vjenčanja.

Tako će i ove godine svi budući mladenci moći posjetiti Sajam, 14. i 15. ožujka, na već poznatoj lokaciji Herceg Etno sela kraj Međugorja. Svojim dolaskom na Sajam mogu očekivati dobru ponudu svega potrebnog za jedno vjenčanje, prezentaciju najnovijih trendova iz svijeta vjenčane mode, cvjećarstva, make up-a i frizura, sajamske popuste, nagradne igre, a spoj izlagačko modnog događanja ni one željne glamoura, neće ostaviti ravnodušnim.

Poseban naglasak stavljamo na radionicu koju će na Sajmu održati poznata novinarka i tv voditeljica Tončica Čeljuska, odnedavno profilirana kao uspiješan life coach. Tema radionice biti će uvijek aktulna tema muško ženskih odnosa.

Rasporedi događanja 5.Sajma vjenčanja powered by BH Telecom možete pratiti na službenoj Facebook stranici Sajma.

Cijela priča imati će humanitarnu notu,kao i svake godine do sada, i petu godinu zaredom svojim dolaskom neke od javnih osoba doprinijeti će da se pomogne štićenicima Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. Niz javnih osoba podržalo je humanitarni karakter ove manifestacije, neke od njih su: Ivan Mikulić, Anica Kovač, Ana Rucner, Doris Pinčić, Jagoda Kumrić, Robert Čolina, Emerik Gudelj, Aleksandra Grdić, Maja Munda i mnogi drugi.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj Sajma vjenčanja.

Posjetite nas 14. i 15. ožujka. u Herceg Etno selu i saznajte što smo vam pripremili ove godine!

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.